上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[26]

收藏  |  訂閱
736  5.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:30 PM 發表 查看引用來源

daddy你知的,唔好騙我呀:smile_38: :smile_38:
應該係啩

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-2 01:42 PM 發表 查看引用來源
應該係啩
食飽啦~~~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:31 PM 發表 查看引用來源

我因為比利是人,派到無晒錢:smile_39: ,想唔慳都唔得呀
取消陋習..............明年唔好派啦....................𢭃就得

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:35 PM 發表 查看引用來源

daddy你同我都是只派利是,有出無入,大家要吃麵包了,我買了方包做晚餐了:smile_41:
我食麵屯包好多年啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:37 PM 發表 查看引用來源

事實上今個月,你個女我,唔會比家用你了:smile_39: ,你去做多份兼職呀,:smile_41: 我也去餐室做女待應了:smile_27:無錢交租呀:smile_42:
我去執紙皮

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 12:40 PM 發表 查看引用來源

校長今次無面了:smile_44: ,哈哈:smile_30:
佢會唔會自尋短見架

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-2-2 12:56 PM 發表 查看引用來源

我個人內斂,一齊盡在心中 ~ :smile_34: :smile_34:
即係自閉啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 01:11 PM 發表 查看引用來源

不用問呀,我成個在呀:smile_30: ,你想問我什麼.我答到就答呀 ,你也可call我daddy,他會代答的:smile_30: :smile_30:
佢地怕左我

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
取消陋習..............明年唔好派啦....................𢭃就得
點得呀,:smile_14: daddy,我做不出呀.而且都無人比利是我了:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-2 01:14 PM 發表 查看引用來源

我同佢唔熟~~:smile_13: :smile_13:
同你傾左幾日啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆