上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.8k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 12:48 PM 發表

男與男之間(係discuss)會難存友誼~:smile_41:
那麼女與女之間(我與月影,蓉兒)也可彼此建立友誼啊~
或許我們不像你們(男人) 的心態及目標不同吧~  
傻天使我地都是同一種類的人..先可以交心...但有多女仔都不這樣的..請妳用心眼睇:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 12:50 PM 發表

早晨tt:smile_13: :smile_13:
去食飯,吾阻里哋先,:smile_43:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-18 12:54 PM 發表
去食飯,吾阻里哋先,:smile_43:
我都要出門...拜拜tt

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 12:45 PM 發表 查看引用來源

有時想變成男人..可以在男人世界裡...放懷地與男人的友誼..反而同女性做朋友..幾呵過:smile_14: 不過天使是個活潑女孩..不是那些人:smile_40: :smile_40:
月影過獎啦~:smile_35: 小天使愧不敢當啊~ 不論男人也好,女人也好~:smile_38: 總之婆婆媽媽就好呵過啦~:smile_42: 人生短暫何不選擇開開心心的生活啊~:smile_30: 係咪~

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-18 12:51 PM 發表 查看引用來源

女與女一定可以...

男與男..我見實在太多...無奈
唉~:smile_42: 有時男人比起女人仲更加"呵過".....:smile_27:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 12:54 PM 發表 查看引用來源

傻天使我地都是同一種類的人..先可以交心...但有多女仔都不這樣的..請妳用心眼睇:smile_39: :smile_39:
嗯~ 月影大可放心啊~ 小天使明白什麼是真情~:smile_40: 那些是假意的啊~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 12:59 發表

唉~:smile_42: 有時男人比起女人仲更加"呵過".....:smile_27:
應該係瓜...我去一個午睡先..有機會再傾 :smile_40:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-18 01:06 PM 發表 查看引用來源

應該係瓜...我去一個午睡先..有機會再傾 :smile_40:
嗯~ 好好的睡一個甜甜的午夢啊~ :smile_40:

小天使..我雖然依依不捨...但都要出街喇!!

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 01:14 PM 發表 查看引用來源
小天使..我雖然依依不捨...但都要出街喇!!
有緣自會再相遇嘛~ 祝妳週日愉快啊~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆