上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.2k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-18 01:20 AM 發表 查看引用來源

我 都 希 望 啦........
齊齊希望啦咁....

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-18 12:41 AM 發表 查看引用來源

唔得周圍賣告白嘛:smile_13:
你咁醒, 咪知道左囉:smile_40:
我 要 恭 喜 你 先.....再 預 祝 你.........:smile_04:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-17 11:16 PM 發表 查看引用來源
報告  :
噚日個大腦中咗毒, 今日要用住個小腦先,
後日離港, 除夕返, 後會有期, 各位保重, 遲D傾.........:smile_15:
保 重 .......夜蘭人靜.......請 想 想 呢 度........ 果 個 人........   :smile_46:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-12-17 11:46 AM 發表 查看引用來源
好 得 意 WOR......點 整 架????? 又 教 下 我 啊........

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-17 09:35 AM 發表 查看引用來源

熱切期待你既來電
就 等 我 睇 下 你 有 幾 熱~~~~~~~~~

引用:
原帖由 464293 於 2008-12-17 12:41 PM 發表 查看引用來源

remember to call me also...
完全唔記得呢個NICK.......好彩......我有紀錄......WILSON!...... :smile_46:

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-12-17 10:38 AM 發表 查看引用來源

你唔好半夜3點幾打黎呀!  我打你架!:smile_22:
哦.....咁 4 點 幾.............:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-17 11:06 AM 發表 查看引用來源

你唔好咁夜瞓啦, 開始語無倫次:smile_30:
夜 訓 ...唔 會 語 無 倫 次...........咩 咩 咩 咩 ...先 會...........

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-17 11:33 AM 發表 查看引用來源

早晨ar~:smile_38:  
但係佢唔合入會資格~:smile_44:
我就合呢...:smile_30:
哈哈...呢 度 我 話 事... 有 最 後 酌 情 權....只 要 佢 肯 笑 1 笑....咩 都 融 化 晒 啦  :smile_46:

morning~~~~~~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆