上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-13 06:38 PM 發表 查看引用來源

琴棋書畫..紙筆墨硯:smile_35:
KFC....蝦條...珍珍..:smile_35:
吾識低死題:smile_35:
IC......睇 紅 字.....其他路過.....

KFC 1 票

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-13 08:01 PM 發表 查看引用來源

LOOK LOOK :smile_38:
WILD WILD.........:smile_38:
無 出 去 WET WET??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-13 08:58 AM 發表 查看引用來源

COLIN哥....我 食 好 少 ,好 易 養 架........... :smile_47:
考慮下你啦,:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-13 06:40 PM 發表 查看引用來源

我7點鐘先番到黎..一係你食先
你 唔 來, 我 食 咩 啊....... :smile_47:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-13 08:06 PM 發表 查看引用來源
考慮下你啦,:smile_30: :smile_30:
要 等 幾 耐 啊.........肚 餓 架 :smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-13 04:36 PM 發表 查看引用來源
各 位 ,請 俾 d  意 見 我 啊......

比 如.....要準備d 咩....刀.叉.杯.碟....?
想 食 d 咩.....PIZZA.KFC.M 記 OR.....?
零食 又有咩 喜 好.....?
或者 你 可 以 做 d 咩?
乜 都 得, 越 詳 細 越 好........ ...
我.......整 生 果 沙 律........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-13 08:10 PM 發表 查看引用來源

要 等 幾 耐 啊.........肚 餓 架 :smile_04:
我又煮飯啦,今晚1味攪掂,薑葱蒸 鯇魚,繼續飲清補涼湯!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-13 08:15 PM 發表 查看引用來源
我又煮飯啦,今晚1味攪掂,薑葱蒸 鯇魚,繼續飲清補涼湯!:smile_38: :smile_38:
HEY....下次煮 LEI......影埋 相.....POST 來呢 度 啊.......:smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-13 08:15 PM 發表 查看引用來源

我.......整 生 果 沙 律........
I love host...........

生 果 沙 律

好 慢 啊 今 晚 個 網..........:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆