上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 10:49 AM 發表

佢入左廁所打飛機呀:smile_44: :smile_44:
打成朝???

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 10:52 發表
呢期無乜心情寫野,唔知點解無晒興致!:smile_45:
唉! 人地點睇你, 有咩關係. 你出帖係分享自己經歷, 理西人地諗咩. 最緊要開心 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-28 11:08 AM 發表

唉! 人地點睇你, 有咩關係. 你出帖係分享自己經歷, 理西人地諗咩. 最緊要開心 :smile_30: :smile_30:
你又知我乜野原因?:smile_30: 你好似我肚內一條龍!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 11:25 AM 發表
你又知我乜野原因?:smile_30: 你好似我肚內一條龍!
你前日射左出黎啦..重有.....???????

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 11:26 AM 發表

你前日射左出黎啦..重有.....???????
落少,点解要出NEW ID?:smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 11:48 AM 發表
落少,点解要出NEW ID?:smile_38:
因為未到新年....= =

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 11:50 AM 發表

咁咪無得弓起發財囉~~~:smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 11:53 AM 發表
咁咪無得弓起發財囉~~~:smile_30:  
到时利是逗来!:smile_30:

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 11:50 AM 發表

唔好以為改左名就得, 你掙我d利是再唔比就要肉償架啦!!!!!!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 12:05 PM 發表
到时利是逗来!:smile_30:
裝滿佢丫~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆