上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

yellow rain warning. too risky

回覆 1# 的帖子

想問女費行幾多呀...同埋唔要住既幾$呀

引用:
原帖由 dadong 於 2008-6-14 04:44 發表
yellow rain warning. too risky
上面黑乳添啦:smile_38: :smile_30:

早上又推一推...  上面水浸情况如何:smile_45:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-14 09:54 AM 發表
早上又推一推...  上面水浸情况如何:smile_45:
剛打過電話,我地個頭無水浸!
我上深圳先,睇下火車班次有沒誤點!

引用:
原帖由 dickson2299 於 2008-6-14 04:52 AM 發表
想問女費行幾多呀...同埋唔要住既幾$呀
行程:
(1) 自行到達CP,坐車往指定地點餐廳集合,到時在餐廳設有VIP房集合,咖啡奶茶ABC茶餐自付。
(2) 有專人帶往大鐵倉搵女,包夜五舊水

(3) 搵到女後系餐廳自行溝通,例如鬥地主,睇電視,上網玩QQ,食茶餐等,(亦可先行取房,先搞一野)。
(4) 七點開飯,有呢度出名嘅姜蔥屈鯉魚,老火湯,燃手小菜等。
(5) 八點上X匯酒店K場,會開總統套房,有4張大枱可坐40人,開房先送一打酒,買一打送一打,最低消費內可叫三打,即共有七打酒,(經理話會送多兩打) ,(人多參加會加多幾打),過後如有人加酒,想再飲者圍內夾錢,不飲者唔關事,可繼續唱歌嘻戲。(不包特飲、食品,如飲食自付)
(6) 當晚住宿X匯酒店,房間全新裝修。

(7)第二朝可約埋早茶午飯(自付),到時再算,亦可自行早走。

費用:
每人收費350人仔(HK400),費用包括兩人晚餐(你同條女) 當晚七打酒(經理話會送多一打) ,當晚酒店房間一晚(設施全部新裝修) 。

下次請看P.1

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-14 10:04 AM 發表

剛打過電話,我地個頭無水浸!
我上深圳先,睇下火車班次有沒誤點!
我唔要誤點,我要三點:smile_30::smile_30::smile_30:

各位早呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-14 10:30 AM 發表
各位早呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:
剛打多次電話,CP昨晚3點停雨,今早已有地方退水!
我地去個頭無浸!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-14 10:35 AM 發表

剛打多次電話,CP昨晚3點停雨,今早已有地方退水!
我地去個頭無浸!
good:smile_46::smile_46::smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆