上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-30 02:28 PM 發表

如果系无结果既...
都最好系清醒点结束好....
虽然我自己都做唔到....:smile_39:
師姊,小弟愚見就係冇結果咪冇結果囉, 只要妳能享受過程就有冇結果都唔重要. 人生唯一一個必定既結果係死亡. 其他既野就隨遇而安啦.

多謝版大分享~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 keekeung 於 2008-9-29 02:05 PM 發表 查看引用來源

好難會有咁好鮋情人, 就算有都唔輪到我啦
不應自卑, 只需盡人事,做好自己,緣份到時要擋都擋唔到.

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-30 02:25 PM 發表 查看引用來源

O甘既话....
我埝个女人第日去得医院咯.....:smile_27:
如果唔系就不如去稳个男人拍拖结婚好过....:smile_39:
去醫院做乜?

無人一早立志做情人嘅, 只是前世緣,今生債,加上做物弄人, 無辦法啦,有時真係注定架!

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-30 02:28 PM 發表 查看引用來源

如果系无结果既...
都最好系清醒点结束好....
虽然我自己都做唔到....:smile_39:
又係鬼唔知阿媽係女人. 我堅守貞節+幾年, 係一個相當理智的人. 之前都唔知話過幾多老友唔好亂來, 而家俾人笑到面黃.

世界自古至今,幾多英雄不愛江山愛美人, 當中梗有一D不足為外人道之玄機嘅.

好心分手六個月,心情放開了,
多謝各位支持和鼓勵Thankyou

:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

各位師兄:
唔好意思,上星期工作太忙:smile_27:  ,又要上常平考察 ,所以無暇上網,敬請見諒:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 wallance1957 於 2008-9-26 00:50 發表 查看引用來源

其實數起都有十多年前了,當時仲係單身,比較自由,收エ後總会同班 fd 一齊北上石龍尋歡,遙遙長路,
當時真係興緻浡浡,唔累的,每星期也是如是.有次在髮廊認識了她,更加上得密,平時也上去會她,
一個月後, ...
師兄:
(後期我還給了她五萬RMB在她老鄉買房子,我未見過呀.信她囉),個然夠豪氣,不過無計,當局者迷:smile_27: :smile_27: :smile_27:  ,就當買個教訓,正如師兄講就當打了一劑預防疫苗,祝你以後百毒不侵,家庭幸福

能夠拎得起,放得低真係唔容易,樓主真利害

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆