上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 01:12 PM 發表

呵呵~~~我有辦法令你跳到停唔到既~~~
快 D 講黎聽下!!:smile_46:

引用:
原帖由 孤獨星bb 於 2008-8-14 01:53 PM 發表

冇呀~~最近好乖咁留係屋企....:smile_44:
我都係!!:smile_35:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-14 01:47 PM 發表
唔知大陸係米放暑假?可能有好多學生妹呢:smile_30:
希望係!!!!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-14 02:14 PM 發表

哈哈~最好辦法係捉我老婆去跳舞~~咁我就一定會跟住跳LO~~~
更好既辦法係....吃吃..你明既:smile_46: ...

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-14 03:29 PM 發表

無問題!!:smile_38:
真係THANK YOU呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 03:50 PM 發表

更好既辦法係....吃吃..你明既:smile_46: ...
哈哈~~你同我~~~明架啦~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-14 04:09 PM 發表

哈哈~~你同我~~~明架啦~~~~:smile_30:
哇!! 你地講暗語......

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-14 04:54 PM 發表

哇!! 你地講暗語......
你想知..到時你咪知囉....(其實你都會知係咩既

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-14 05:55 PM 發表

你想知..到時你咪知囉....(其實你都會知係咩既
應該估到!!:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 07:58 AM 發表

我都休息左好耐喇!!:smile_35:

哩排超黑仔!! 連續幾次整親隻腳!! 仲要一劑大穫過一劑.........:') :') :')
icecoolio终於出山,..成果天字堆生晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆