上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.1k

我隔壁屋嗰家人, 一個貌似黃毓民嘅越南人, 其實我好多年前已經識佢, 佢係我廿幾年前個鄰居嘅同學,周不時都過去佢屋企, 所以都見過好多次, 不過係佢唔記得我

佢只係大我幾年(40中), 應該好細個就移咗民嚟, 聽佢啲口音同本地人無異. 有三個仔, 大仔讀初中 細仔同我大仔同級(小二), 三個仔好有禮貌, 而大仔同細仔好靚仔, 原全唔似老豆老母 (細仔有啲似吳尊)

而佢老婆應該係東南亞華人, 有時會聽到佢播啲香港流行曲
佢個樣就一般, 不過就好fit, 完全睇唔出生過三件 (個大仔企埋佢度睇落似兩姊弟)
手,腳,身真係好纖瘦, 個身真係單薄都風都吹得起, 但係個胸亦相當有料, 打則睇個身同個胸係差唔多厚度, 但係個型睇落有啲下垂, 不過生過三件都算係咁

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-8-13 14:52 發表 查看引用來源

有d 人,見到咁靚,都會影相,加上手機方便
咁呢位就真係唔靚

引用:
原帖由 manray 於 2020-8-13 15:08 發表 查看引用來源
我隔壁屋嗰家人, 一個貌似黃毓民嘅越南人, 其實我好多年前已經識佢, 佢係我廿幾年前個鄰居嘅同學,周不時都過去佢屋企, 所以都見過好多次, 不過係佢唔記得我

佢只係大我幾年(40中), 應該好細個就移咗民嚟, 聽佢啲口 ...
越南北部講廣東話好流利。呂良偉尹光徐克都越南人啦,廣東話冇口音。所以屋企聽廣東歌絕不希奇。

我最鍾意去既越南粉鋪,老闆直頭用廣東話問我食咩。 XD

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2020-8-14 07:01 發表 查看引用來源

越南北部講廣東話好流利。呂良偉尹光徐克都越南人啦,廣東話冇口音。所以屋企聽廣東歌絕不希奇。

我最鍾意去既越南粉鋪,老闆直頭用廣東話問我食咩。 XD ...
我唔知佢識唔識廣東話, 我意思係英文冇口音

引用:
原帖由 manray 於 2020-8-13 15:08 發表 查看引用來源

佢只係大我幾年(40中), 應該好細個就移咗民嚟, 聽佢啲口 ...
嘩似吳尊🤤我之前偶像

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 09:02 發表 查看引用來源
嘩似吳尊🤤我之前偶像
佢只係一個8歲嘅細路

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-14 09:02 發表 查看引用來源
嘩似吳尊🤤我之前偶像
咁而家又係邊個?

引用:
原帖由 manray 於 2020-8-14 09:34 發表 查看引用來源

佢只係一個8歲嘅細路
Omg咁冇野啦!哈哈

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2020-8-14 09:38 發表 查看引用來源

咁而家又係邊個?
許廷鏗

仲以為係祥仔🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆