上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 03:42 AM 發表

佢除左有少少大男人同自大之外, 都係一個好好男人,
其實我都唔自大and唔大男人......>.<

我係一個好男人ga ja...唔係好好...

呵呵....真係頂唔順你條仔啦...樣樣都要咬....煩死人啦...

留番佢慢慢..比你自己嘆啦...望你早日脫苦海啦...

話題變得冇趣啦...係咁先啦....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:44 AM 發表

其實好多野根本就唔需要過份誇大....大家經歷左咁多....妳都要信lee d evident ga ma...

jason and 家姐係想妳好..不過.....有時方法錯左....唔需要過份自責呀..
總之等呢幾件事淡忘左之後再搵你啦
你專心返工做presentation同essay好過啦
以後想搵我, 就o係度搵我啦,

唔係掛.....我係妳bf...要o係discuss 找妳?

essay and presentation 都搞店啦..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:50 AM 發表
唔係掛.....我係妳bf...要o係discuss 找妳?

essay and presentation 都搞店啦..
電話你都比我cut左咁多次啦, 你認為我會聽咩

why 唔會? 妳係愛我o既..妳會掛住我o架ma..^^

淡忘左之後就會掛住你架啦
引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:53 AM 發表
why 唔會? 妳係愛我o既..妳會掛住我o架ma..^^

其實妳而家都掛住我啦..

o個o的事.....就當做大家o既經歷..唔係用來忘記..而係警惕.

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 03:56 AM 發表
其實妳而家都掛住我啦..

o個o的事.....就當做大家o既經歷..唔係用來忘記..而係警惕.
我溫完書, 而家訓覺, 早抖
唔好叫我起身, 你叫唔到架啦 2個幾中後我就會wake up, bb

我7am 叫妳啦..miss u and love u

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆