上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 05:03 PM 發表
見到其他既post講露底............
因為我返工時既衣著都係恤衫西裙,當然我既返工裙梗唔會短到露底啦,但我條仔就不時想我同佢去玩時著多d短裙!唔知係咪男人既心態都鐘意女人著短裙仔呢?
你錯了  男人唔係個個都鐘意女仔著短裙

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 05:37 PM 發表

咁即係
1.我條仔都好有情趣唔會悶啦
2.我係一個好有吸引力既女人啦
3.佢好鐘意我啦
悶唔悶你自己覺得
有冇吸引力見人見智
每個熱戀中的人咁係咁係鐘意對方 到失戀就唔係咁講

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-15 05:17 PM 發表

原來男人既心態係咁.............
只係小部份男人係咁   大部份唔係

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-15 18:17 發表

悶唔悶你自己覺得
有冇吸引力見人見智
每個熱戀中的人咁係咁係鐘意對方 到失戀就唔係咁講
你都好like 撩交嗌喎, 道德佬:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-15 06:39 PM 發表

你都好like 撩交嗌喎, 道德佬:smile_45::smile_45:
呢個係事實 現實d啦:smile_45:

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-15 18:40 發表

呢個係事實 現實d啦:smile_45:
LAST REPLY:
入得黎呢區, 就唔好扮清高
仲有唔好做 "蔡志森" 代言人, 响度肆意批評這裡談論的事情

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-15 06:44 PM 發表

LAST REPLY:
入得黎呢區, 就唔好扮清高
仲有唔好做 "蔡志森" 代言人, 响度肆意批評這裡談論的事情
係你唔清高 唔代表人唔清高
醒小小啦唔該

各舒己建ja...咪咁啦:smile_44:

引用:
原帖由 foxybobby 於 2008-4-15 20:04 發表
各舒己建ja...咪咁啦:smile_44:
當然啦
但呢條有係POST 都就去點火頭:smile_22::smile_22:

Thanks a lot,post more please

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆