上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.4k

引用:
原帖由 terry331 於 2008-6-5 03:25 PM 發表
我也有沉的現像。
她是K女,當然外表是my cup of tea, 19歲,從她的表現又好像like我又好像不like我,她又常說我苯,經常被人騙,也說她要騙我就可以騙到我氹氹轉。問她我們是甚麽關係,她又否認 ...
親身經歷,呢種自信爆膨既mm最麻煩,除非師兄好鍾意玩心理遊戲...:smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-6 11:24 AM 發表

親身經歷,呢種自信爆膨既mm最麻煩,除非師兄好鍾意玩心理遊戲...:smile_13:
Can Ching tell me more about your 經歷,in fact, I don't like 玩心理遊戲

引用:
原帖由 terry331 於 2008-6-6 01:56 PM 發表

Can Ching tell me more about your 經歷,in fact, I don't like 玩心理遊戲
個人經驗係呢種女女覺得自己比別人聰明,喜歡操縱別人,喜歡一切都受佢控制,一係你要肯定你醒過佢可以看穿佢所有手段、大話,吾係只有任佢擺佈,生不如死。又或者你吾係同佢玩認真既,咪會無事羅...不過好多人一開始都話吾會對D女女認真,但最後都一樣會沉得好深。

我覺得國內女女有種行動模式,好易令香港男人誤會佢地愛上你;
其次係數量供應多,除非吾玩,否則點都係避吾到。
最好既方法係你真係好窮(吾係扮窮),甘就想沉都無得沉,沉亦吾會死人:smile_30: :smile_30:

我條船就係甘,搞到我迷罔左好耐...心痛到無晒感覺:smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-6 02:43 PM 發表

個人經驗係呢種女女覺得自己比別人聰明,喜歡操縱別人,喜歡一切都受佢控制,一係你要肯定你醒過佢可以看穿佢所有手段、大話,吾係只有任佢擺佈,生不如死。又或者你吾係同佢玩認真既,咪會無事羅...不過好多人一 ...
Thank you Ching. But, it is really difficult to看穿她,我在這方面是很差的

引用:
原帖由 terry331 於 2008-6-6 03:33 PM 發表

Thank you Ching. But, it is really difficult to看穿她,我在這方面是很差的
有人會寧死都試先甘心,領過野先驚(我就係...:smile_27: )
有人寧願避過當鏡花水月就算。
我吾敢講國內無好女仔因為我都遇過幾個好的,
但要睇你性格毅力財力eq各方面,同有無呢個「需要」,
譬如如果香港有老婆女友又吾錯既咪吾好搞甘多野羅,
又譬如明知自己接受吾到對方過去咪又慳番羅...

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-6 04:04 PM 發表

有人會寧死都試先甘心,領過野先驚(我就係...:smile_27: )
有人寧願避過當鏡花水月就算。
我吾敢講國內無好女仔因為我都遇過幾個好的,
但要睇你性格毅力財力eq各方面,同有無呢個「需要」,
譬如如果香港有 ..

.
Thanks you Ching for your advise

ohnavi 兄

天下烏鴉一樣,貪錢女人到到有

有樣野好簡單,HK女人賺10000元人工多的是,又怎睇得起找萬多D的港男

但大陸女仔一般賺1500元人工左右,你就算賺6000元也是ニ倍有多

所以港男在大陸受歡迎,相反如港男在香港一般系賺5-6萬元(而港女一樣係賺10000元人工)

香港男人在香港也一樣會大受港女歡迎....一切也是錢作怪

現愛情對大部份女人只是生意或買保險姊:smile_39:

現愛情對大部份女人只是生意或買保險姊:smile_39:

因覺得香港或大陸都好多貪心女人

回覆 433# 的帖子

"不過好多人一開始都話吾會對D女女認真"
唉!我初初都以為好有定力,最後又死系湖南妹手上!!!!

回覆 415# 的帖子

我個$2500咋,初初$3000後尾人仔貴左比少d,佢話自己hang d 就ok wo!不過我個住遠少少..布吉!其他都是玩的食的一千幾百一個月.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆