上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

輝哥~ 我閃喇.. 要去報到喇.. see u tmr:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-19 01:01 AM 發表
輝哥~ 我閃喇.. 要去報到喇.. see u tmr:smile_38: :smile_43:
好拉,拜拜。綿羊女友(別人的)

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 12:57 AM 發表

各位,有人"空"我呀~~~好驚,驚到突然識點打中文:smile_42:
係呢幾時出新呀..講真啦..仲有你諗住2000字 定係 8千字 呀 :smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-19 01:03 AM 發表

係呢幾時出新呀..講真啦..仲有你諗住2000字 定係 8千字 呀 :smile_41::smile_41:
2000字好少~~我諗我既結果係我平時出post既3倍左右拉。

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-19 01:04 AM 發表

2000字好少~~我諗我既結果係我平時出post既3倍左右拉。
吓..你講真既:smile_41: 平時已經小都咩咁架啵...先係3倍..小左d

我都唔講...有野做..走先..8

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-19 01:10 AM 發表
我都唔講...有野做..走先..8
我都 訓拉~~各位88

樓主你是四月二十七日生日的嗎?

几时有下集呀,由第一集睇到而家追都追到累

O華!我終於都睇晒啦!:smile_27:
我一向都會係呢區度睇吓啲情色小說嘅, 不過無想過要追四晚....
因為要返通宵嘅原固, 所以足足睇咗四晚, 我連各師兄師姐嘅留言都睇埋,
所以個代入感非常強烈.嘅然forssell兄又唔講點追Sara同Sandy, 跟住仲話大結局
咁都要講吓感想啦......
我個人而言, 應該話感同身受, 都係鍾意Sara但又好愛Cindy,
所以上次投票真係唔識得投, 但係Sandy就可能因為唔知你點同佢開始,
所以你嘅粉絲無咁有共鳴(包括我)....
張相開頭覺得係Sara, 但係你後來講到Sara係ABC, 所以後來覺得係Cindy.
其實係邊個都無所謂啦, 佢都係你嘅最愛啦!
好想好想睇到個結局, 因為好多嘅人猜測都想係最後嘅結局.
自己就希望係好嘅Ending啦!!

祝樓主出到小說, 甚至可以賣到板權出電視劇or電影啦!!

不過都係快啲Post埋個結局先~~~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆