上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-20 10:35 PM 發表
我買左
星期三 26 利物浦 對 紐卡素 客 6.00  $100
星期三 26 利物浦  對 紐卡素  和 3.20  $100

西兄點睇?

上面條飛有機會開出,下面就有多一點運先會開出,因為一定要小勝一球!:005:

場英超係唔係開波前一個鍾會有心水分析呀??我較定鬧鐘起身橕你~~~!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 10:46 PM 發表

上面條飛有機會開出,下面就有多一點運先會開出,因為一定要小勝一球!:005:
我覺得利物浦狀態唔係太好.....
就算win 都唔會win好多...
希望中啦

引用:
原帖由 ivanxivan 於 2006-9-20 10:38 PM 發表
西兄,一路好支持你,自你串個o個997開始,我賭波雖然唔叻,但都識睇咩人有料到,咩人扮哂野既

請問你今晚可否比少少參考我地? 大約幾點到阿
因為我十一點都就要行開,跟唔到你tim >.<
小弟不是有心想串人,只是看不過眼,巴打明白小弟這樣做,真係好安慰!較早前,因為有巴打想小弟早小小推介已經簡單分析左英超場波,夜小小大約1點到,小弟會推介埋意乙和巴打一起研究!:005:

而家紐記+1係2.35...
咁不如平均注碼買主客和o既和同客.....只要利記唔win.....咁就有3.45-6倍o既分頭....咁唔係更好咩??

引用:
原帖由 yipypc 於 2006-9-20 10:38 PM 發表
幾時可以睇到你既tips等我地參詳下呀
我都係上年先開始買波
我係一個唔鍾意睇波,而淨係買波既人
我之前淨係識得睇馬會賠率做人
最近幾日先開始上黎e度睇下,就聽到西哥有驚人既經驗
我永遠都係買$10,好想快d睇 ...
小弟不是發帖比貼士,只是看完一場波所有資料,外國消息,各地盤路分析後推介心水給巴打有個參考,不是一定會中,巴打說要殺退馬會,恐怕難左小小!:005:

引用:
原帖由 selola 於 2006-9-20 10:39 PM 發表
西兄如果有推介要開新貼呀...驚會miss左@@
較早前回帖已經簡單介紹一場了!:005:

我想問下西兄一點足球既事~~~

利記點解唔咁沉既~~?

係沒運(我成日見到佢有好多波中柱)~~

係隊波沒態(世杯後遺)?~~

定係其他因素?

如果今晚被西兄所料~~利記又失分,爭標路途就慘~

引用:
原帖由 TRD200 於 2006-9-20 10:47 PM 發表
場英超係唔係開波前一個鍾會有心水分析呀??我較定鬧鐘起身橕你~~~!!!
簡單分析係較早前回帖已經發了,最後心水同埋等埋大户果邊睇下有冇動靜就要開波之前先會睇到,所以差唔多啦!:005:

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-20 10:48 PM 發表

我覺得利物浦狀態唔係太好.....
就算win 都唔會win好多...
希望中啦
祝巴打好運!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆