上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  41.8k

引用:
原帖由 Mic~ 於 2019-9-11 09:45 PM 發表 查看引用來源

會點吊?
咪叫佢等夜晚先囉…

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 11-9-2019 22:00 發表 查看引用來源

咪叫佢等夜晚先囉…
咁等我嗱嗱聲較快個鐘到夜晚先...😆😆

引用:
原帖由 Mic~ 於 2019-9-11 09:15 PM 發表 查看引用來源

咩事瘦返?食少咗嘢?
年頭大病左一次之後就開始胃口唔好。食少左差不多一半既野。
然後情緒又唔好。持續高高低低咁想食又唔想食。
連做愛都係咁上下情況。

但而家身材先係男朋友喜歡的。所以我無刻意去增番肥。反而個人輕左,多左動力去做運動,排解下情緒。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-11 09:35 PM 發表 查看引用來源

放假你同佢一齊煮嘛

星期日外賣仔見我跌晒膊咁洗菜煮飯就會好想咸濕我架喇😆😆😆
我哋平日星期六,日都各自好忙㗎,所以只係突如其來嘅假期(例如:打風,黑雨)或者放大假先會真係多啲時間一齊。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-11 09:22 PM 發表 查看引用來源

我嗰個都係咁喎!
只係識得叫你煮埋俾佢食,就連去街市買餸都唔識,除咗公仔麵之外,佢宜家叫識多一樣嘢,就係煲湯,但都只係會買湯包,放晒入個煲,然後煲佢個幾鐘,就話飲得喎!我就親眼見過一次嗰煲湯,佢仲好開心咁問我飲唔飲添,我當然答佢“No”啦。

所以一個男人如果識得煮番幾味,我一定加分啫~~~ ...
哈哈!有湯飲好幸福喔!

我個個煮野食叻,但我唔想佢成日煮!
因為要洗碗個個係我!洗餐死!

除左會煮野食,佢其他家務都係苦手!我自己做好過😝😝😝

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-11 10:26 PM 發表 查看引用來源

我哋平日星期六,日都各自好忙㗎,所以只係突如其來嘅假期(例如:打風,黑雨)或者放大假先會真係多啲時間一齊。
少見嘅夫妻少磨擦
生活忙有忙好....忙到無時間覺得寂寞

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-9-11 09:26 PM 發表 查看引用來源

我想請教一下,有咩運動係可以做少少而又可以瘦到㗎?可以話我知嗎?我呢個肥C9都好想減吓啊,俾我瘦一陣都好呀嘛。
其實我係食少左好多野!
同埋食野既次序改變左!變左越食越瘦🙈🙈🙈
我pm話你知!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-11 10:28 PM 發表 查看引用來源

少見嘅夫妻少磨擦
一見到就磨

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-11 10:28 PM 發表 查看引用來源

少見嘅夫妻少磨擦
一見到就磨

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-11 09:35 PM 發表 查看引用來源

放假你同佢一齊煮嘛

星期日外賣仔見我跌晒膊咁洗菜煮飯就會好想咸濕我架喇😆😆😆
我裸圍咁煮宵夜都會有飯開架😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆