上一頁下一頁
發新話題

進階調教(完整版)

收藏  |  訂閱
599  76.4k

終於喺日本公幹嘅時候,比我搵到個似樣d嘅面具,雖然近睇一定穿崩,但係如果喺暗燈下睇,應該可以呃到人,萬事俱備,公幹完返香港,老婆餓咗幾日,就係最好嘅時機

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-13 11:18 AM 發表 查看引用來源
終於喺日本公幹嘅時候,比我搵到個似樣d嘅面具,雖然近睇一定穿崩,但係如果喺暗燈下睇,應該可以呃到人,萬事俱備,公幹完返香港,老婆餓咗幾日,就係最好嘅時機 ...
等你報告呀師兄

幾日冇搞,老婆都預咗會搞野,所以大家一早冲完涼上床準備開波,我先幫老婆帶上眼罩,然後比個老婆最愛嘅震旦佢自己玩下先,我就以9秒9嘅速度去變身,首先換咗件黑色Tee,然後綁好假九帶埋凸點condom,跟住要除埋我一直帶住嘅手鈪,再將手機殻換埋,最後帶上面具,去熄燈,鎖埋房門,因為平時係唔會鎖門嘅,所以當老婆聽到鎖門聲,就即刻問搞乜呀

電話掉左馬筒

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-13 12:55 PM 發表 查看引用來源
幾日冇搞,老婆都預咗會搞野,所以大家一早冲完涼上床準備開波,我先幫老婆帶上眼罩,然後比個老婆最愛嘅震旦佢自己玩下先,我就以9秒9嘅速度去變身,首先換咗件黑色Tee,然後綁好假九帶埋凸點condom,跟住要除埋我一直帶住嘅手鈪,再將手機殻換埋,最後帶上面具,去熄燈,鎖埋房門,因為平時係唔會鎖門嘅,所以當老婆聽到鎖門聲,就即刻問搞乜呀 ...
當阿嫂以為同第二個男人做愛係咪突別hi? 畫面震撼嗎?幾時安排真做呢?好心急想知!

我即刻跳上床,用手摸下老婆個西,發現已經出晒水,我即時用帶喺身上嘅假九對準老婆個西,一野插到最入,老婆感覺到唔係平時插佢嘅size,突然嘩咗一聲,然後本能想用手去拉開眼罩睇下發生乜事,我唯有用力咁捉住佢雙手唔比佢拉開眼罩,老婆極力掙扎,我隨手拿起老婆除咗果件睡衣用來綁起佢雙手,而下身就繼續大力插佢,老婆好醒目咁去摸我手腕,我知佢想摸下插佢呢個人有冇帶手鈪,不過我仲醒目,一早除晒,呢個時候,老婆應該比我呃到,開始不斷咁問,你係邊個呀?

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-13 10:54 PM 發表 查看引用來源
我即刻跳上床,用手摸下老婆個西,發現已經出晒水,我即時用帶喺身上嘅假九對準老婆個西,一野插到最入,老婆感覺到唔係平時插佢嘅size,突然嘩咗一聲,然後本能想用手去拉開眼罩睇下發生乜事,我唯有用力咁捉住佢雙手唔比佢拉開眼罩,老婆極力掙扎,我隨手拿起老婆除咗果件睡衣用來綁起佢雙手,而下身就繼續大力插佢,老婆好醒目咁去摸我手腕,我知佢想摸下插佢呢個人有冇帶手鈪,不過我仲醒目,一早除晒,呢個時候,老婆應該 ...
好正啊!比老公咁攪,立即高潮迭起!

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

好正啊!比老公咁攪,立即高潮迭起!
好似我老婆咁,你會有乜反應

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-13 10:54 PM 發表 查看引用來源
我即刻跳上床,用手摸下老婆個西,發現已經出晒水,我即時用帶喺身上嘅假九對準老婆個西,一野插到最入,老婆感覺到唔係平時插佢嘅size,突然嘩咗一聲,然後本能想用手去拉開眼罩睇下發生乜事,我唯有用力咁捉住佢雙手唔比佢拉開眼罩,老婆極力掙扎,我隨手拿起老婆除咗果件睡衣用來綁起佢雙手,而下身就繼續大力插佢,老婆好醒目咁去摸我手腕,我知佢想摸下插佢呢個人有冇帶手鈪,不過我仲醒目,一早除晒,呢個時候,老婆應該 ...
勁呀ching! 之後點

引用:
如果真係唔知係邊個會好驚架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆