上一頁下一頁
發新話題

App 識SP 會令自己性解放 (updated#81,#236,#330,#524)

收藏  |  訂閱
598  50.6k

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:22 PM 發表 查看引用來源

我好羨慕啲身材好好既師姐🤤🤤🤤
我真係一啲都唔好身材,sis都可以夾一夾就出到效果

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:27 PM 發表 查看引用來源

係引版識到女朋友?😳😳
係啊lol..haha 好出奇呢...:smile_o10:
不過都散左啦~

引版正既C姐仲有B豬 路女果D:smile_o10:

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:24 PM 發表 查看引用來源

係呀我係女仔都覺得正最記得佢有個post係佢上司定唔知老闆發現佢出post係廁所搞佢🤤🤤
我最記得既係佢話搭地鐵, 隔離兩條西裝友喺度討論佢有幾正, 但完全唔知office 妹妹就喺正隔離. 嗰時已經用緊電話睇手機版既引版

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:29 PM 發表 查看引用來源

日光日白 哇我上次都係黑媽媽無人既地方玩到成架車都水蒸氣,太熱啦😂
呢個情景令我諗起titanic

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:30 PM 發表 查看引用來源

當故仔睇下都ok ge 出到火就得🤤
你果時都有睇住 jenny媽出火? 夜馬馬都有車震 , 果日係約左個sis返屋企玩 , 點知屋企人唔舒服留左響屋企休息 , 咁緊火情況就捉佢落架車到,車震

引用:
原帖由 Vivian1989 於 2017-11-15 02:42 PM 發表 查看引用來源

佢真係玩得好放。。。。。連後花園都玩
係呀 , 佢前前後後左左右右都應該比人玩混哂,真係插得入的地方都比人插過哂

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2017-11-15 03:34 PM 發表 查看引用來源

係呀 , 佢前前後後左左右右都應該比人玩混哂,真係插得入的地方都比人插過哂
佢真係太厲害,我真係冇咁嘅本事

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-15 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁似乎師兄外表好得喎
我想搵sp 呀,之前果個無左,sp兩年變女友,性質變晒,不歡而散。係我錯....

引用:
原帖由 Vivian1989 於 2017-11-15 03:57 PM 發表 查看引用來源

佢真係太厲害,我真係冇咁嘅本事
你都得既 , 其實你都唔弱啦

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2017-11-15 04:11 PM 發表 查看引用來源

你都得既 , 其實你都唔弱啦
梗係唔係啦。。。。。你應該都玩得幾放下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆