上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-17 09:04 AM 發表 查看引用來源
哦。。原來係件泳衣吾靚。。我以為係講我添。。。
今日就普通白色格仔恤衫配牛仔褲。。 嘻嘻~但入面係我鐘意既紫色brabra配丁字褲一set。。
太陽底下透透地。。透過恤衫可以望到少少bra形。。我又扣到心 ...
紫色係幾吸引

今日天氣有點變涼了喔。
各位師兄不要冷親喔。
等我用泳衣照讓師兄們熱起來吧。。
晚點想更熱的話,我考慮放更熱的一張喔。。

今晚放工之後要去約會
有男人約。。嘻嘻~

我成個人熱晒啦,尤其集中於一點

今晚邊個男人咁幸J呀?
引用:
原帖由 akitty 於 20/11/2017 09:36 AM 發表 查看引用來源
今日天氣有點變涼了喔。
各位師兄不要冷親喔。

今晚放工之後要去約會
有男人約。。嘻嘻~

引用:
原帖由 akitty 於 20-11-2017 09:36 發表 查看引用來源
今日天氣有點變涼了喔。
各位師兄不要冷親喔。

今晚放工之後要去約會
有男人約。。嘻嘻~
Enjoy~~~~

我頭像應該可以下架了吧??要睇既都應該睇曬啦呵
睇來要再影返啲性感少少既相先可以吸引到呢度啲師兄了。。

嘻嘻~今日有啲變涼了。我都著厚左衫。。
著左件長袖毛衣,吾會太低胸,不過好長,長到落大脾。。
遮住曬我入面既牛仔短褲加legging。
而家收左工等緊約會我既男人出現。
 嘻嘻,我而家諗緊好吾好除左條牛仔褲佢好。。
反正件衫都遮得曬個patpat。

咁妳有無諗住同人攪埋先,今晚小小涼,唔好無機抽人水,食埋人地呀。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-20 07:35 PM 發表 查看引用來源
我頭像應該可以下架了吧??要睇既都應該睇曬啦呵
睇來要再影返啲性感少少既相先可以吸引到呢度啲師兄了。。

嘻嘻~今日有啲變涼了。我都著厚左衫。。
著左件長袖毛衣,吾會太低胸,不過好 ...
今個星期都凍凍地,唔好露咁多啦

係呀。。凍左好多呀~
 嘻~尋晚上左酒店。。今朝一早仆返屋企。。
涼都未得閒沖,就換衫返公司。。
好彩bb等埋我,車埋我返去者。。
準備收工,約左朋友仔去做gym做運動。。
繼續燃燒脂肪
做得多係好攰,手呀腳呀都好酸好痛
但為左減減減。。要繼續做。。

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-21 05:36 PM 發表 查看引用來源
係呀。。凍左好多呀~
 嘻~尋晚上左酒店。。今朝一早仆返屋企。。
涼都未得閒沖,就換衫返公司。。
好彩bb等埋我,車埋我返去者。。
準備收工,約左朋友仔去做gym做運動。。
繼續燃燒脂肪
做得多係好 ...
同邊個幸運兒去酒店?

早晨,甘多位師兄。。
我以為個post會沉左既添。
點知上來望望,又係返第一頁咼。。
雖然無其他人留言:')
可能因為返工關係我少左係呢度。
同埋我最近無咩點打野,加上我啲相已經吾可以帶給我票源了:')
唉~無曬吸引力了。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆