上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.8k

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-3-17 01:59 PM 發表 查看引用來源

集郵
無呀。
只係得2次。

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-17 05:15 PM 發表 查看引用來源

係呀,我真係以為妳地會有野攪架:smile_13:
依篇會比較長架。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 05:49 PM 發表 查看引用來源

無呀。
只係得2次。
只得2次指同佢發生兩次關係?集郵唔係唔解喎!🤔

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 06:36 PM 發表 查看引用來源

依篇會比較長架。
即係同佢產生感情,又攪野~

引用:
原帖由 lanlanlau 於 2017-3-17 06:43 PM 發表 查看引用來源

只得2次指同佢發生兩次關係?集郵唔係唔解喎!🤔
我係話,只係影過2次依d相。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 07:27 PM 發表 查看引用來源

我係話,只係影過2次依d相。
哦⋯⋯明白!😅

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 12:22 AM 發表 查看引用來源

嘩。。。咁咪要打論文。。。
哈哈,考你功力啦咁,haha
得啦打d, 係到吹下水都ok

上到佢車,我發現佢成日偷望過黎。
我:專心揸車啦你。
耀:被識穿了添。
我:梗係啦,睇住你成日望過黎。
耀指一指我對腳:咁好難唔望架麻。
因為條裙前面高叉,我坐係度時,露出成截大脾。
耀將架車停埋一邊,除左件西裝褸,蓋係我大脾度:為免發生交通意外,比你遮一遮啦。
之後佢又再開車啦。當時我心諗,佢都幾nice喎,亦好自然咁,腦海中浮左另一個亞耀出黎。
去到酒店,我地開始預備,對稿等等,附近就其他兄弟啦,d姊妹就同左新娘去左影相。忽然亞耀又除左件褸同我披住:凍就妳著住先啦。我正想問佢搞乜鬼,佢打個眼色再同我講:我地要去新娘房睇下d遊戲道具呀。
入到去我就問佢做乜,耀:妳突點呀。
我即刻望下,因為酒店有冷氣,真係突左。
我:最衰你啦,我都話要買架啦。
耀:好彩無買就真,唔係我邊有得睇。
我:你仲講喎。
耀:得啦,我幫妳落去買啦,邊度有得買?
我:莎莎。
耀:好近者,妳係新娘房等我啦。
佢去左買時,我忽然諗佢去到莎莎,一個男人買乳貼,場面都幾搞笑。
過左一陣佢拍門,買完返黎啦,遞左盒乳貼比我。見到佢成頭汗又喘晒氣,佢應該係跑返黎。我拎張紙巾放係佢額頭:抹下汗啦。
耀:唔該。唔知盒乳貼啱唔啱呢?
我:咩啱唔啱呀?
耀:size囉,我唔知有無分大細碼。
我推佢出去:衰人,你出番去呀。
我就自己貼返乳貼。貼上去時,諗起係佢買,好似。。。
返出去我地就繼續預備司儀稿。其中一個兄弟,就叫佢X啦,成日過黎撩我,但又講得衰,亞耀都會幫我打完場。
之後無乜特別,係去到遊戲環節,玩新郎新娘時通常都會有d輕微3級既遊戲,d遊戲係兄弟姊妹諗既。我叫新郎玩時,新郎新娘竟然講司儀都要一齊玩,台下又全場起哄。今次捉蟲添。。。
其中一個遊戲係男女兩人用咀運送提子。我同亞耀要全程都貼住身,運送時咀唇都掂到好多次。
玩完後我應該面紅紅,亞耀仲拎住咪同台下講:多謝新郎哥,咁好關照,亦多謝我既靚女拍檔,再做司儀我一定第一個舉手。台下又一陣起哄。
到臨走之前,新娘新郎請兄弟姊妹同司儀飲杯,我其實唔太飲得,咁都有飲d既。飲完後X又倒左杯酒話要我飲,我梗唔飲啦,佢又講“係咪唔比面先”之類既廢話,如果唔係人地婚宴場合,我一定直接答“係”,但當時又唔想咁,加上X都睇落醉醉地,我就只係講唔飲啦就算。
亞耀佢又過黎幫我解圍:我代佢飲。就拎左個杯飲晒。
X:你幫佢頂咁就唔係一杯,一枝啦。
耀就拎起一枝:好呀,多謝你比機會我呃酒飲。
耀就成枝飲,我叫住佢叫佢唔好飲啦。X走過黎推開我,話唔關我事,耀出手隔開X,X忽然一拳打落耀塊面度,其他兄弟就即刻拉走X。
我扶住亞耀,見佢塊面流晒血,應該係比X隻介指割損左,我拎紙巾幫耀止血。
我:痛唔痛呀?
耀:好鬼痛呀。
我係佢被打個邊面輕輕錫左一啖:頭先多謝你呀。
耀:X呢?係邊?
我:走左啦,做咩?
耀:我諗住叫佢打埋我另一邊面麻。
我:去死啦你,自己按住止血啦。
Anne原來企係度一路望住我地,對住我奸笑。

耀同前一個耀最唔同既地方,就係佢比較活潑,把口識引人笑。

Part 2完
依part都係無野睇。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 09:26 PM 發表 查看引用來源
耀將架車停埋一邊 ...
一拳換個女神⋯超抵😁

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-17 09:26 PM 發表 查看引用來源
耀將架車停埋一邊 ...
護花有功喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆