上一頁下一頁
發新話題

淫娃日記 updated P.34,pic23,25,28,31(new)

收藏  |  訂閱
511  99.9k

靚腳,坐浴缸,想點?夾住妹妹,打開比佢透吓氣啦!

very hot!!!:smile_47: :smile_47:

好貪心想睇原圖tim

唔該, PM 靚腿冇格版 :smile_35::smile_35:
引用:
原帖由  於 2016-8-5 01:49 AM 發表 查看引用來源

Btw...仲有冇人未訓呀?

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-5 11:16 AM 發表 查看引用來源
屋企有浴缸咁正..實有排玩

推到出文同圖

Vol. 16 激戰酒店房(2)

入到bathroom t同我就去浸浴啦,其實比t攬住都幾舒服,浸下浸下小t又開始硬喇,咁我就開始錫下t,又用手chok 下小t同摸下t個袋袋。t當然唔會咁乖啦,佢都開始揸我對波波,不停咁初佢地,咁我就開始濕濕地,我地著左浴袍就反上床。

T打電話叫左幾支酒,然後叫我抺乾個身換套性感內衣,條裙好透,得少少黑色lace 啫住粒lin Lin 然後就係透視,下面我著左條lace t back  再加stocking 扣反去條裙到。room service 嚟到,t見到係男staff就叫我去開門

T:用盡你一切辦法引佢

S= staff H=我

S: hello, room service
H: hi, 攞入廳呀唔該

跟住個staff 開緊酒set up 緊嘅時候我就打側訓係sofa 到,露左條t back 出嚟,我見到佢都有偷偷地望過嚟嘅,佢搞掂就想走

H: wait, let me garb my wallet
S: sure

我翻入房嘅時候向佢露出個大露背,就反嚟就比tips 佢啦,然後臨比錢佢就扮跌左銀包,然後Wu 低身攞反,就成對波露曬出嚟比佢睇,同時因為條裙短,連pat pat 都比佢睇曬,我下面濕到d水係咁流

個staff 收完tips 走左,我就諗住反入房,點知我一擰轉,唔只t望緊我。仲有我個鬼妹fd I 嘅男朋友K

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-2 08:56 PM 發表 查看引用來源
仲未打完

睇住相先啦
深長事業線 :smile_47:

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-5 04:06 PM 發表 查看引用來源

入到bathroom t同我就去浸浴啦,其實比t攬住都幾舒服,浸下浸下小t又開始硬喇,咁我就開始錫下t,又用手chok 下小t同摸下t個袋袋。t當然唔會咁乖啦,佢都開始揸我對波波,不停咁初佢地,咁 ...
3P大戰一觸即發…
奇待…

引用:
原帖由 khill600 於 2016-8-5 04:06 PM 發表 查看引用來源

入到bathroom t同我就去浸浴啦,其實比t攬住都幾舒服,浸下浸下小t又開始硬喇,咁我就開始錫下t,又用手chok 下小t同摸下t個袋袋。t當然唔會咁乖啦,佢都開始揸我對波波,不停咁初佢地,咁 ...
引死個STAFF啦, 搞到人地要硬住番工...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆