上一頁下一頁
發新話題

男友好似接受左我肥

收藏  |  訂閱
462  13.5k

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-8-4 08:32 PM 發表 查看引用來源
一d好想快d見, 好心急既人, 通常都係

仲有呢

無耐性交流
引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-8-4 08:56 PM 發表 查看引用來源

仲有呢

曾經係度約到個肥妹開房,身高約5尺4~5, 體重估計有170以上,攬佢條腰免強攪得晒,吉窿時大脾肉好粗,插時防震一流,冇乜毛但勝在後生女又幾靚,可惜唔俾中出,話只留俾男友中出,幾年前事件。肥妹真係好另一種味道

引用:
原帖由 samson2948 於 2015-8-5 12:37 AM 發表 查看引用來源
曾經係度約到個肥妹開房,身高約5尺4~5, 體重估計有170以上,攬佢條腰免強攪得晒,吉窿時大脾肉好粗,插時防震一流,冇乜毛但勝在後生女又幾靚,可惜唔俾中出,話只留俾男友中出,幾年前事件。肥妹真係好另一種味道
...
搵錯窿,隔離區可能有你痴想既防震車胎

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-8-4 09:04 PM 發表 查看引用來源
無耐性交流

咩意思?

引用:
原帖由 samson2948 於 2015-8-5 12:37 AM 發表 查看引用來源
...
應該同我差不多,食完冇keep咩

引用:
. ...
冇袋咁危險,有冇病同肥瘦冇關係

即係唔想用多一秒鐘去理你嗰啲
引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-8-5 09:33 AM 發表 查看引用來源
咩意思?

少少肥..插果時啪啪聲 特別好聽

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2015-8-5 02:07 PM 發表 查看引用來源
即係唔想用多一秒鐘去理你嗰啲

男人真係衰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆