上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.1k

路一直都在.向前行.時間係最好嘅止痛藥!加油

加油吧!

一次性看到你最後的updated,
我看見的,不是性,而是你為他所付出的所有
內容同其他文章好唔同,一邊睇一邊諗個情境
我只會想起一個淒美的愛情故事。
keep住updated,你個故事我好鐘意,內容好寫實。(當然係真人真事)
為自己,為妹妹,姐姐要支持住。

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-7-28 06:01 PM 發表 查看引用來源
對不起各位,這陣子,我正忙於替我的19歲妹妹處理她的升學問題。
那幾本日記還在,感受仍然有,我一定會繼續寫的。

這幾天,這裡有很多「同路人」找我談,在這裡我要很真心的多謝你們。
等你:smile_13:

其實我不會說開心過就可以,但樓主將這個成為回憶,就可以了.
記住,回憶的意思是......你不會再回頭.

情慾情節太少、好難引人入性=_=

引用:
原帖由 肥中佬 於 2013-7-30 07:24 AM 發表 查看引用來源

要睇咸故點解唔過隔離情色文學?

吾一定要下下講賽後包膠,大戰幾個回合,先叫引人入性ge。
引用:
原帖由 肥中佬 於 30-7-2013 07:24 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 clecwskc 於 2013-7-30 10:34 AM 發表 查看引用來源
吾一定要下下講賽後包膠,大戰幾個回合,先叫引人入性ge。

係囉,我而家咁睇都覺得引我入性

我覺得樓主寫得好好,每次睇post都會諗當時個畫面會係點架呢?希望樓主找到真愛,好好生活下去。支持你~
引用:
原帖由 kelly1213 於 30-7-2013 13:37 發表 查看引用來源

係囉,我而家咁睇都覺得引我入性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆