上一頁下一頁
發新話題

今日第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part3

收藏  |  訂閱
461  32.4k

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-2-14 04:35 PM 發表 查看引用來源
no, 一大班靚女

一大班女定一大班靚女呀

引用:
原帖由 Casanovan 於 2013-2-14 04:50 PM 發表 查看引用來源有冇人靚(整體)得過你先?
靚但無身材o 唔ok?

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-2-14 06:05 PM 發表 查看引用來源
靚但無身材o 唔ok?
睇下long term定short term喇, haha
不過合眼緣arm傾係最緊要

回覆436 #的帖子

尋日果兩件girdle 一件最大b cup, 一件最大c cup, d 肉根本包唔sai, 我按鐘叫個sales 幫我睇,佢講半杯ok, 同埋functional, 著到個型靚d, 佢講佢同事e cup 都買左b cup 呢件,我講我買開果d 都有d size 架喎,佢講呢兩件個型係唔同,我見靚就是但甘買左,尋晚d fd叫我試比佢地睇,好鬼咸濕,又店我上圍,講好彈,女仔人家都甘咸濕:smile_39:

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-2-15 07:21 AM 發表 查看引用來源
尋日果兩件girdle 一件最大b cup, 一件最大c cup, d 肉根本包唔sai, 我按鐘叫個sales 幫我睇,佢講半杯ok, 同埋functional, 著到個型靚d, 佢講佢同事e cup 都買左b cup 呢件,我講我買開果d 都有d size 架喎,佢講呢 ...
女仔

咸濕起黎仲勁過男仔

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2013-2-15 07:21 AM 發表 查看引用來源
尋日果兩件girdle 一件最大b cup, 一件最大c cup, d 肉根本包唔sai, 我按鐘叫個sales 幫我睇,佢講半杯ok, 同埋functional, 著到個型靚d, 佢講佢同事e cup 都買左b cup 呢件,我講我買開果d 都有d size 架喎,佢講呢 ...
冇你咁好身材咪掂多啲囉,HAHAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆