上一頁下一頁
發新話題

痛楚與快感-- With SP

收藏  |  訂閱
725  47.0k

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:30 PM 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14:   又調........:smile_27::smile_27:

我信我唔會去學LAW :smile_13::smile_13:
冇表演慾

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:32 PM 發表 查看引用來源

冇表演慾
:smile_30::smile_30:  表演慾都唔係表演比D 九唔搭八,三唔識七既人睇LA :smile_38:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:31 PM 發表 查看引用來源

不過妳咁難抽到時間又窄駛d嘅,俾我正常就會玩3個鐘,可以慢慢玩,或者玩通頂:smile_47::smile_47::smile_47:
未諷刺我LA :smile_44:
如果得...你估我呂想咩......... 可惜唔得AR麻,,,,,,,,,,,,,,:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:  表演慾都唔係表演比D 九唔搭八,三唔識七既人睇LA :smile_38:
有d愛打野戰嘅人就係覺得唔小心俾d陌生人睇到先特別high

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:41 PM 發表 查看引用來源
未諷刺我LA :smile_44:
如果得...你估我呂想咩......... 可惜唔得AR麻,,,,,,,,,,,,,,:smile_45::smile_45:
so sorry唔係諷刺妳
不過其實梗有機會嘅,雖然依d機會唔多

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:45 PM 發表 查看引用來源

so sorry唔係諷刺妳
不過其實梗有機會嘅,雖然依d機會唔多
要等LAW
不過E KA 偷偷地出去都少機會.......邊度仲可以玩過夜WOR :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:51 PM 發表 查看引用來源
要等LAW
不過E KA 偷偷地出去都少機會.......邊度仲可以玩過夜WOR :smile_42::smile_42:
其實妳結咗婚架喇?:smile_35:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

有d愛打野戰嘅人就係覺得唔小心俾d陌生人睇到先特別high
姐係有好野益人......:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-8-29 01:52 PM 發表 查看引用來源

其實妳結咗婚架喇?:smile_35:
我個POST 講到咁明..你都估唔到咩...咩叫原配呢..:smile_14::smile_14:

原配
拼音:
解释:
①第一个妻子:他的原配|她是原配所生。 ②第一次结婚的:原配夫妻。

引用:
原帖由 kccatcat 於 2012-8-29 01:54 PM 發表 查看引用來源
姐係有好野益人......:smile_30::smile_30::smile_30:
年輕時同大個咗d心態其實好唔同喇
以前同女友去街,有人望佢我都想屌7人,但依家如果有人望女友嘅話,大家都會興奮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆