上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-浸淫的一年 37集 結局收皮編p33頁

收藏  |  訂閱
515  482.7k

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 2012-12-13 08:05 PM 發表 查看引用來源
1,先多謝支持 , 咁小弟就一怕瘀皮 , 將以前D劣作POST也一POST拉 ...
2,不過我最早唔係呢度出文 ... 早期有唔少文不適用於此區版規呢
3,其實小弟多數作品都沒有留底 , 只係記得篇名 , 如果上網都搜唔到 , 其實就即係 ...
盧盧兄都沒備份那些就都無計啦!或者有冇其他師兄有儲起?
果兩條link我都冇名呀,我都是在精華區果邊搵之嘛...

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11747424&extra=page%3D3%26amp%3Bfilter%3Ddigest

盧盧兄有色文賀新歲嗎?期待期待!

ps呢篇有名睇唔到-另類的女僕世界

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 13-12-2012 20:19 發表 查看引用來源
因為個人一D好無聊既原因 , 舊文會用  阿克立多依  個ACC POST發 , 敬請留意 ...
(其實  阿克立多依  之前POST發的 "向淫娃報復" "工廠妹小娟" , 就是其中兩篇小弟舊作)

另外 , 報告一下新色文進度 ... 之前己經 ...
我第一處女故仔『降頭術』都俾網友po上文,我都睇返好好笑,雖然幾仟字,但當時寫得好有心機啊?『降頭術』唯一用第一身寫作

引用:
原帖由 spamna 於 2012-12-13 09:44 PM 發表 查看引用來源

我第一處女故仔『降頭術』都俾網友po上文,我都睇返好好笑,雖然幾仟字,但當時寫得好有心機啊?『降頭術』唯一用第一身寫作

spamna兄有冇條link可以睇到?我之前仲以為你最早文章係歌姬娜娜咋!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 13-12-2012 21:48 發表 查看引用來源

spamna兄有冇條link可以睇到?我之前仲以為你最早文章係歌姬娜娜咋!
依...嘩!無巧兄好嘢,我真係忘記咗歌姬-娜娜喎?俾你講一講...我全身唔知掂發熱滿頭大汗添?依個故事...就好似大陸一樣,爛尾了?故事又爛...我又諗返起啦,跟住受劉sir影響後,開始寫作一個人物系列出來,嗰時再諗...係繼續寫定重新編輯新好呢?最後...重新寫過娜娜系列至今,又睇開娜娜系列,我係好少寫佢有寫真拍照場景,只有舊文『雙失少婦』都寫過拍照場戲,下集娜姐會一連三集...(都係兩集先啦?)會寫佢拍寫真啊?

引用:
原帖由 spamna 於 2012-12-13 11:41 PM 發表 查看引用來源

依...嘩!無巧兄好嘢,我真係忘記咗歌姬-娜娜喎?俾你講一講...我全身唔知掂發熱滿頭大汗添?依個故事...就好似大陸一樣,爛尾了?故事又爛...我又諗返起啦,跟住受劉sir影響後,開始寫作一個人物 ...
其實我早輪摷過啲舊帖睇,已估計歌姖娜娜是你的娜娜系列第一篇,我仲以為是你的第一篇色文添!所以才有問你係咪睇左發哥文章才開始寫文呢個問題,而家才知道原來你寫色文比發哥還要早!真係估你唔度...
講番娜娜其實我覺得成個系列都可以整理一下出一篇長文,龍虎門都有新著咁你都可以出篇新著娜娜!不過都係等你寫埋魔物篇先啦..我想問spamna兄在你構思中,魔物篇都應該係娜娜最後一篇吧?!

http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=13979708&extra=page%3D64

這編是小弟真真處女作品『降頭術』編,因acc俾板主刪了?所以俾人轉貼咗,不過我都要多謝轉貼師兄,處女作都有人轉戴啊?識貨。

引用:
原帖由 spamna 於 2012-12-14 12:07 AM 發表 查看引用來源
http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=13979708&extra=page%3D64

這編是小弟真真處女作品『降頭術』編,因acc俾板主刪了?所以俾人轉貼咗,不過我都要多謝轉貼師兄,處女作都有人轉戴啊?識 ...
睇完,寫得都好有性趣!:smile_o12:啱啱搜到原來第個論壇都有你呢篇文!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 14-12-2012 00:07 發表 查看引用來源

其實我早輪摷過啲舊帖睇,已估計歌姖娜娜是你的娜娜系列第一篇,我仲以為是你的第一篇色文添!所以才有問你係咪睇左發哥文章才開始寫文呢個問題,而家才知道原來你寫色文比發哥還要早!真係估你唔度...
講番娜 ...
『魔物編』後,再寫多一個故事,娜娜系列從此收皮啦?我會模仿劉sir風趣式去寫新故事,我都諗緊大綱,『劉金發年老了,他將絕技黃金之右手傳給徙弟…展開香艷奇情故事…』不過暫時…諗過下啦?宜家個腦諗緊新故事大綱行唔行得通?

大家好 , 不如小弟以後就用此ACC和各位討論吧 , 轉來轉去蠻煩的 ...
小弟岩岩上載左三篇 , 包括 "另類的女僕世界"(不過內容可能同無兄想像有出入)

係呢 , S兄你篇 降頭術 有無咩關鍵字 ... 我搜尋唔到:smile_35搜到既都係 "大迷信" "恐佈在線" 果D靈異節目)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆