上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 01:10 發表

明白明白~
但係..佢係唔係有講明係d file 黎既~定係都係以視頻send黎~?
唔定嫁妳先拒絕如果佢問妳就話我收 東西的
話自己電腦有毒就好
視頻其本冇毒我未試過接視頻中毒

咁開住隱藏....同唔開..有乜分別?

同埋我想知呢...
我有個qq number~~但係我add果時..佢要我打d驗證資訊>..乜黎ga?

我現在同5條Q女大戰中
可能會回得慢(有3個都係今天先加我的)
有咩野問我可能會慢D 回:smile_39:

哈~~無所謂~~多謝你幫我呢~^^~

哈~~岩岩add我既一個qq女~~同大家share下啦~^^~
MY CUP OF TEA~~BUT SMOKE~>.<~有d美中不足

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 01:24 發表
咁開住隱藏....同唔開..有乜分別?

同埋我想知呢...
我有個qq number~~但係我add果時..佢要我打d驗證資訊>..乜黎ga?
通常驗證會在左邊有行字要妳打入去就可以嫁啦1

引用:
原帖由 阿里菠菠 於 2006-6-10 00:44 發表

師兄真係勁=..=
而家有4個加左我~~~打字打到手累了:smile_15:

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-10 01:30 發表

哈~~岩岩add我既一個qq女~~同大家share下啦~^^~
MY CUP OF TEA~~BUT SMOKE~>.<~有d美中不足
我的名句送給妳

~~~有食唔食~~~~罪大惡極~~~
:smile_40::smile_35::smile_34:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-10 01:40 發表

我的名句送給妳

~~~有食唔食~~~~罪大惡極~~~
:smile_40::smile_35::smile_34:
哈~有得食我一定食~^^~

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-10 01:35 發表

通常驗證會在左邊有行字要妳打入去就可以嫁啦1
佢話"對方需要驗證你的身份,請輸入你的請求訊息..."

係唔係即係無特別ga~我打乜都得~?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆