上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 RayC12 於 2011-10-3 11:10 PM 發表 查看引用來源
hi, Tina, I am back,
thanks for your kind sharing
really enjoy reading your post
I am free!!!
Hey How was your exam???
had fun night after that???

咁你今好D未呀
聽日放假啦,唔忙啦
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 10:35 AM 發表 查看引用來源

唔知點解我會咁忙,係好罕見既事....:smile_27:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-4 08:44 AM 發表 查看引用來源

早晨…哭一場,瞓醒敎,係咪好啲牙…
哭了場的代價是眼腫了,不漂亮了

引用:
原帖由 marek 於 2011-10-4 08:58 AM 發表 查看引用來源
Tina你好呀,第一次入來打個招乎,一口氣睇晒幾part, 寫得好好,繼續努力分享喇

多謝你呀~~~仲差最後一PART就完LU~~~~

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 10:53 AM 發表 查看引用來源

哭了場的代價是眼腫了,不漂亮了
不美只在一時,努力回復最佳狀態吧

引用:
原帖由 (小飛) 於 2011-10-4 10:42 AM 發表 查看引用來源
morning Tina
忙都好架 ,唔使自己太空閒,亂諗野

係.....真係要去跑下步出下汗先得~

係呀,仲係燒得好勁嫁,可能連三圍都會燒走d ga...不過就住練問題都會唔大.

咁既天氣
有排先跑到出汗
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 11:03 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 11:03 AM 發表 查看引用來源

good呀,涼涼地,跑下步好呀,健康又可以令個人累累地

引用:

仲有好多運動可以揀架 加油:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆