上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.7k

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 4-10-2011 12:24 AM 發表 查看引用來源
加西芹味道唔同咗~~~真係要瞓,886

有啲人會加西芹好似啲籮素湯咁,但啲味好似無咁甜,我都唔鐘意…

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 4-10-2011 12:24 AM 發表 查看引用來源
加西芹味道唔同咗~~~真係要瞓,886

巧忙咁喎…要開 OT 牙?買定啤酒花生你今晚睇 show.....

收工,走先啦…:smile_o07:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-4 06:31 PM 發表 查看引用來源

巧忙咁喎…要開 OT 牙?買定啤酒花生你今晚睇 show.....

收工,走先啦…:smile_o07:
哎~~~岩岩攬掂,依家走 Lu:smile_15:明珠今晚季度結局牙:smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 4-10-2011 06:46 PM 發表 查看引用來源
哎~~~岩岩攬掂,依家走 Lu:smile_15:明珠今晚季度結局牙:smile_15::smile_15:
做死你囉!陰公…   買哂紅酒鵝肝等你啦…   係吖~今晚結局牙,下星期新一輯好似都幾好喎…

回覆 434# 的帖子

自爆一野…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-7 09:27 AM 發表 查看引用來源
自爆一野…
攪到玩自爆出咗有冇 c 服 d 牙,記得張紙巾調落厠所到牙

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 7-10-2011 02:04 PM 發表 查看引用來源
攪到玩自爆出咗有冇 c 服 d 牙,記得張紙巾調落厠所到牙
衰野吖…成日笑埃…係到等你幫我啦… hahahaha...  快啲去食晏啦…2點啦…:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-7 02:07 PM 發表 查看引用來源

衰野吖…成日笑埃…係到等你幫我啦… hahahaha...  快啲去食晏啦…2點啦…:smile_38: :smile_38:
今日叫外賣,攪完手頭 d 野收工,3 點到走人,陪媽咪覆診

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 7-10-2011 02:10 PM 發表 查看引用來源
今日叫外賣,攪完手頭 d 野收工,3 點到走人,陪媽咪覆診
外賣啊叔又有密糖 dap la,,,,,,:smile_22: ....咁乖女…媽子唔c 服呢… 唔好北上啦,陪下佢啦…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-7 02:14 PM 發表 查看引用來源

外賣啊叔又有密糖 dap la,,,,,,:smile_22: ....咁乖女…媽子唔c 服呢… 唔好北上啦,陪下佢啦…
佢係定期覆診~~~~~係牙,今晚又唔駛~~~~~:smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆