上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

哈!好嘢好嘢。This is the point what I expect for.  長唔緊要,最緊要舒服。 仲有,唔好笑stuff妹妹,咁樣蝦人地女仔!
引用:
原帖由 lp_hk 於 2011-6-23 02:50 PM 發表 查看引用來源

靚仔同大隻係可係能思想上得到某種滿足, 但......

我見過一架車上貼紙, 好似係寫: " it is not important of how long and how thick you are, but how long you can stand."

性是種藝術, 而對藝術的理解各 ...

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-23 03:12 PM 發表 查看引用來源
哈!好嘢好嘢。This is the point what I expect for.  長唔緊要,最緊要舒服。 仲有,唔好笑stuff妹妹,咁樣蝦人地女仔!  
Yes Boss, I  won't make the same fault in my life

我都覺得大隻啲好,我之前做廠嗰個成個中肥or sort of 技安咁樣,仲要係 only a minute of sex....  總之......災難!
引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

哈.............你個人都幾鬼馬個喎...........唔,你........靚唔靚仔袈?大唔大隻袈? 下?

support sexyboss

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-23 03:16 PM 發表 查看引用來源
我都覺得大隻啲好,我之前做廠嗰個成個中肥or sort of 技安咁樣,仲要係 only a minute of sex....  總之......災難!
其實睇晒成個過程點玩, 如前戲, 地點, 技術, 氣氛等等, 唔一定要睇樣或身形, 當然有就係bonus啦

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-23 03:16 PM 發表 查看引用來源
"only a minute"就唔係災難咁簡單, 係大大大災難至真

引用:
haha..
花了一斷時間培養感情 ,好不容才發生到親蜜關係
原來在床上是一個庸材 :smile_43:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:56 PM 發表 查看引用來源

嘩!!好深奧.........好惹好惹!!!我要諗下消化下先得............
原來我唔係講人話,:smile_15:講d野人地唔係好明嘅.:')

靚仔,係人都鍾意,最少望住都舒服d:大隻,攬住有安全感.

內涵當然要粗大長,但尼d係內涵嘅外觀;最重要係,可以玩幾耐,同技巧,點樣令對手高潮不斷.

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-23 03:12 PM 發表 查看引用來源
sexy mui,我冇笑stuff妹妹,同蝦人地女仔,我係想點醒d對性有趣嘅人點去挑個好嘅對手.:smile_13:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-23 02:16 PM 發表 查看引用來源

哈.............你個人都幾鬼馬個喎...........唔,你........靚唔靚仔袈?大唔大隻袈? 下?
喂! stuff你咁口花小心比男友知道再拉你入更衣室就地正法喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆