上一頁下一頁
發新話題

故仔一個 睇完算數 ( 叫做打完 ) 永遠都會懷念妳的我( 真心架)

收藏  |  訂閱
871  55.8k

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 04:30 PM 發表 查看引用來源

DIY我自己點玩都得嘛~~唔洗配合:smile_o14:

同人DO...唔郁同條死魚有咩分別.........
究竟妳發生過咩事令到妳有咁既諗法 妳逃避緊d 咩....:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 04:34 PM 發表 查看引用來源

你都好耐無出 post 喇......快d 出返個啦 :smile_38: :smile_38:
甘哥好............

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 04:33 PM 發表 查看引用來源

妳同其他人:smile_45:

我邊有咁多女食喎:smile_27: :smile_27:
一般見識<<<<<<<<我以前都好鍾意話人一般見識~~~

呢個版十個有6個都係搵野食....

好啦...我當你係第7個...食呀B女算啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 16:35 發表 查看引用來源

諗起佢沖涼果個廣告....:smile_o05:

佢係差在矮D JA~
總之就正啦O~O 對住佢勁有幻想

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 04:36 PM 發表 查看引用來源

究竟妳發生過咩事令到妳有咁既諗法 妳逃避緊d 咩....:smile_o06:
我冇避D咩呀~~:smile_o16:

係一直遇唔到好男人JA~:smile_o08:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 04:34 PM 發表 查看引用來源

你都好耐無出 post 喇......快d 出返個啦 :smile_38: :smile_38:
我好耐冇入黎呢區添:smile_35: :smile_35: ,仲記得我

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 04:40 PM 發表 查看引用來源

總之就正啦O~O 對住佢勁有幻想

:smile_o05: 你好龜好左幾耐呀?

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 16:44 發表 查看引用來源

:smile_o05: 你好龜好左幾耐呀?
野豬時代。。。。

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 16:25 發表 查看引用來源

呢支白旗我只會對住妳升起......:smile_o05:
咁快投降?.????

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-26 04:46 PM 發表 查看引用來源

野豬時代。。。。

我早你D~

03年底...

轉眼間..由少女..變大個女....過多2年..變中女:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆