上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.4k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 11:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 奶年青力壯喎~~唔係話
貢講姐...要既實得架....:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 11:19 AM 發表 查看引用來源
我剛剛發了SMS比佢話聽日打錢比佢, 希望少少地都幫到佢啦, 也希望佢十月前落黎廣州約我食飯啦
佢會返去做嗎:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

返去做咩呀?:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔會, 佢出黎做果半個月已經嚇怕左佢, 返黎最多都係黎玩下, 探下佢家姐咁 :smile_35:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

唔會, 佢出黎做果半個月已經嚇怕左佢, 返黎最多都係黎玩下, 探下佢家姐咁 :smile_35:
有幾嚇怕...:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

我也知..禾以為佢為左老豆的藥费.再出來做

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 11:43 AM 發表 查看引用來源

有幾嚇怕...:smile_o06:
佢遇着里D變態客咪嚇怕攞:smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 11:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 申苦錢唔易揾架~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 11:46 AM 發表 查看引用來源

係禾禾唔忍啦...van哥:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 11:49 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 申苦錢唔易揾架~~
禾豬...所以禾都對!)(唔差架:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆