上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.4k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 12:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: , 我依家都後生架~~我記得街霸咋喎~~

~~之但係拳皇點玩嘅呢?? :smile_38:
拳皇曾經同街霸出個game,玩crossover,你未玩過咩:smile_14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 12:30 PM 發表 查看引用來源

但係都少玩啦我...衣家鐘意"渣波波"多d...:smile_o01:
有次我去大朗諗住搵不知火舞切磋下武藝,點知睇吾啱,冇揀到:smile_19:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-28 12:35 PM 發表 查看引用來源

我鍾意飲住老青揸波波~~
光豬k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 12:42 PM 發表 查看引用來源

飲醉左小係巧feel d...但係小完之後禾個人黎講覺得巧唔豬服...重係熱辣辣既:smile_o03:
你就好啦,我飲醉左小吾出,今時吾同往日喇:smile_19:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 12:56 PM 發表 查看引用來源

好鬼死悶呀:smile_o03:
點解呀

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-28 12:59 PM 發表 查看引用來源

藍帽痛...但係要埋身先好用...打牙k果類好難打...一定比人拉打:smile_o01:
相反阿k埋身相對弱,不過我勁鍾意佢的超必,就是果招出完腳火將對手拋高,然後推埋牆爆,真係好型:smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

拳皇曾經同街霸出個game,玩crossover,你未玩過咩:smile_14:
未喎...:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:08 PM 發表 查看引用來源

有次我去大朗諗住搵不知火舞切磋下武藝,點知睇吾啱,冇揀到:smile_19:
有不知火舞:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:13 PM 發表 查看引用來源

你就好啦,我飲醉左小吾出,今時吾同往日喇:smile_19:
飲醉左hi好多:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-28 01:21 PM 發表 查看引用來源

相反阿k埋身相對弱,不過我勁鍾意佢的超必,就是果招出完腳火將對手拋高,然後推埋牆爆,真係好型:smile_34:
牙k埋身弱?你同我隻牙k打下呀...我唔出踢火同踢升都可以玩謝你...跳高一下輕掌篤中你就注定冇半行血...:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆