上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.1k

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:09 AM 發表 查看引用來源
禾9尾場Q比 慘威BO劏左 :smile_o16:

仲要3X4 矛錢收
中得1場:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 10:52 AM 發表 查看引用來源
多謝先,:smile_o09: 到時你一定要比禾地,星期日禾上去深圳同女女開房一齊賭,   但千奇唔巧比乖乖龍,:smile_o03:  哈哈!
你再講丫.:smile_55: 你再講丫.:smile_55:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:57 AM 發表 查看引用來源
收到......唔俾乖乖龍.......
典解你要貢對禾.禾有咩吾巧.禾會改架:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 10:52 AM 發表 查看引用來源
多謝先,:smile_o09: 到時你一定要比禾地,星期日禾上去深圳同女女開房一齊賭,   但千奇唔巧比乖乖龍,:smile_o03:  哈哈!
記得寄比禾呀,要d旅費下星期去上海。

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:09 AM 發表 查看引用來源
禾9尾場Q比 慘威BO劏左 :smile_o16:

仲要3X4 矛錢收
禾正Q2x3頭關七場中胆中腳:smile_04: , 尾關萬能駒做胆,加州滿意跑第三 , 真激心.:smile_51:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:41 AM 發表 查看引用來源

她要用她爸媽名義........
巧肉赤

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:01 AM 發表 查看引用來源
一技傍身:smile_04:
你有啦.:smile_47: 巴閉啦

K松

禮 PM 齊歡唱 PLACE 比企(屎嗒龍)得啦

買一皮9企換屎桶 :smile_o03:

5中仲有回扣 :smile_o11:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:00 AM 發表 查看引用來源
你巧橙? 禾重要+多個杏呀!
有賭未遺書

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 11:18 AM 發表 查看引用來源

記得寄比禾呀,要d旅費下星期去上海。

中左禾同你一齊去,  巧懐念上海,禾响上海做野8年啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆