上一頁下一頁
發新話題

中山 首間五星級國際品牌酒店 & 仁K 2 / 3天團

收藏  |  訂閱
488  17.4k

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 23:44 發表 查看引用來源

5方便喺度講都講左甘多,pm爆左
甘你叫他們5野住,打比你先
禾既身份都系唔知既團友:smile_o05:

引用:
原帖由 我的回憶不是我 於 2009-12-6 11:41 PM 發表
點解樓主不回應我可否報?
一睇就知

亞新團長好忙啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: ....邊得閒答你吖

行程好豐富:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 23:45 發表 查看引用來源

唔明jit:smile_41:
英文5識石岐話你又聽5明
你究竟喺中山定獅子山開團架

依...好熱鬧呀:smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-12-6 11:44 PM 發表

:smile_45: ....你答得好圓滑呀

但唔實際囉.........要重答呀:smile_38: :smile_38: :smile_30:
唔係可以點答.:smile_45: ...晚輩一定要尊重前輩,有事起來,唔幫都唔好踩多腳:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 11:41 PM 發表
5通出左事你先至借部電話比團友打返HK求救呀:smile_o10:  
車車會長

你唔好貢嚇佢啦:smile_30:

中山都叫做人潔地寧既地方啦 ( 唔發生事既時候 )

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-12-6 23:48 發表 查看引用來源
行程好豐富:smile_38: :smile_38:
性哥

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 11:40 PM 發表 查看引用來源

去商務中心,上網找你幫手:smile_o10: 這個答案可以嘛
如果跟你團,發生了意外,團長都無發處理.
如何參加你團呢

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 11:49 PM 發表

唔係可以點答.:smile_45: ...晚輩一定要尊重前輩,有事起來,唔幫都唔好踩多腳:smile_30: :smile_30:
我咁叫踩你

咁你真係要好好學習聽下我講嘢呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆