上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.2k

早晨..天天..:smile_30: 我又來了

等我gary仔推返上去先~~~~

引用:
原帖由 中小企 於 2009-12-10 02:06 PM 發表 查看引用來源
早晨..天天..:smile_30: 我又來了
你快點表露身份啊:smile_22:

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-12-10 08:44 AM 發表

:smile_o04: 阿天25號大時大節都要番工:smile_39:
工司 key personnal, of course have to show up, men!:smile_o12:

找陳啊,天天天天天,

唔黎都豬持下,玩得開心dddddddddd

:smile_44: :smile_44: :smile_44:

早晨.... 我又跟來了

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-10 12:07 AM 發表 查看引用來源

比錢咪有囉...包租公

我地依D孤身掛仔...唔叫雞的話..租間酒店托咩:smile_45:
:smile_30: 你都係表面單身,其實暗瓦底又咪雙身:smile_34: ,星期六上中山鴛鴦戲水,真係難為ray文孤身寡仔,要做你兩个電燈胆,...搞到ray文叫雞又唔好意思比D女知,唔叫又對唔住細老,.....唉!!!!:smile_13:

引用:
原帖由 cavemen 於 2009-12-11 10:56 AM 發表 查看引用來源

工司 key personnal, of course have to show up, men!:smile_o12:
穴居人,...已經好多工廠小穴等你回歸啦:smile_44:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-11 11:25 AM 發表 查看引用來源
早晨.... 我又跟來了
ray文 ,請留意歌詞:... 能迴避嘛,我怕了當那電燈膽,黏著你們,來來回 委曲中受難 一個我被撇低 卻又很不慣 要走的一剎又折返能承認嘛 我故意當那電燈膽 他日你們完場時 入替也不難 善良人埋藏著最壞的心眼 妄想一天你們會散 會選我嗎??

有淫係度嗎????:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆