上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
503  62.2k

熊貓仔 姐姐
我想post張頭像相呀 :')
我唔識整:')
你可唔可以幫我呀?:')

支持@@

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-5 01:58 AM 發表 查看引用來源
久等了各位!呢篇係OL誘惑,果時第一次買吊帶絲襪,專登著黎俾男友睇,佢比我想像中更鍾意!自果次之後佢仲成日要我著住吊帶絲襪同T-BACK同佢扑。有次我覺得好熱,同佢錫錫下開始想除絲襪,點知佢唔俾我除,仲即刻推 ...
good post d 相好 sex:smile_o12:

妳真係好情感 , 身型仲靚過好多 model :smile_o12:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:37 AM 發表
你估我走入黎踩場會點ㄚ,人地真村實料夠自信,我諗安娜詩都廢事采....:smile_30: :smile_30:
無規定係度要同我傾架,你地中意味吹囉,我真係無所謂

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-9-12 03:52 AM 發表

岩岩俾阿媽霸左我部電腦
我諗住等睇us open,網球
應該12點半開波,但係到成3點都未開,好似話落緊雨
所以咪知你果邊落緊雨囉
個個男人都零晨追波睇真係勁

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-15 10:40 PM 發表 查看引用來源
個個男人都零晨追波睇真係勁
追住妳嚟睇:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-9-15 02:02 PM 發表 查看引用來源

係啦...
攪到我都冇咩意慾上黎... :smile_o08:

好耐冇見.. :smile_o05:
引板...唔同左lu...已經唔係今日既事:smile_o08:

所以我都好小過嚟引板啦:smile_o10:

真係好耐冇見妳...去左冰樹蒲呀:smile_o05:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-9-14 02:06 AM 發表
分手果時比左佢做留念咯。
都有D緊張嘎,自己咩都沒著又有其他人響道。
我覺得D鬼佬系中意D細細粒粒D亞洲女仔,你甘靚女鬼佬只會穩你做sex FD
你發果張相胸好大喔,又引死好多仔啦
你平時著衫會唔會好sexy嘎?
photocopy都無呀?咁咪無得睇下囉:smile_13:

暫時未有鬼佬對我有興趣喎:smile_13:

夾住黎影咪大囉:smile_30:
我著衫一D都唔SEXY最多露少少波罅

引用:
原帖由 硬漢柔情 於 2009-9-15 08:27 PM 發表
妳真係好情感 , 身型仲靚過好多 model :smile_o12:
多謝!只係宜家身型唔靚既都去做model姐:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆