上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:54 AM 發表 查看引用來源

不是......我1向經歷算不錯, 我有4個男友 都是網上識...
只有1個 令我存疑, 其他都對我好的......係真心的:smile_o12::smile_o12:

從無一個是騙我的, 最近那個存疑的, 我唔敢確定他的動機, 但是我都無比他騙到 ...
4個都網上識?
XDDD
真勁
以前是ICQ嗎?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-8-8 09:52 AM 發表 查看引用來源

經歷太多錯折就會疑心重

我又唔算挫折多, 經歷多是好的, 我算好好彩了, 未比男人騙過.(我見有些女仔好慘, 被騙財色和感情)

我的挫折 最多 只係> 未能走到結婚一步者.

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:57 AM 發表 查看引用來源

我又唔算挫折多, 經歷多是好的, 我算好好彩了, 未比男人騙過.(我見有些女仔好慘, 被騙財色和感情)

在中途有談過結婚問題嗎?

即是拍左2-3年就考慮咁...

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 09:56 AM 發表 查看引用來源

4個都網上識?
XDDD
真勁
以前是ICQ嗎?
是. 有icq , 有網上一班人出來識的.

不過係由讀完大學後 開始了

我都36了, 20 開始拍拖.......10幾年, 都唔奇呀.:smile_o11:
故我咪話我的經歷算好.........

我最遺憾的 只是未能走到結婚 嫁人的一步, 戀愛經驗我是有的, 都豐富的:smile_o08:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:54 發表 查看引用來源

不是......我1向經歷算不錯, 我有4個男友 都是網上識...
只有1個 令我存疑, 其他都對我好的......係真心的:smile_o12::smile_o12:

從無一個是騙我的, 最近那個存疑的, 我唔敢確定他的動機, 但是我都無比他騙到 ...

咁妳咪好囉~

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:57 發表 查看引用來源

我就係未到相愛呢一步

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:55 發表 查看引用來源

為甚麼??因為你係壞男人

緣份未到掛:smile_39:

Soooooooo many question from our cherry bor

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-8 09:58 AM 發表 查看引用來源

在中途有談過結婚問題嗎?

即是拍左2-3年就考慮咁...
以前年輕, 2字頭時, 從無結婚2個字.
以前d 男友係好錫我的.

去到3字頭, 先想起結婚2個字..當時和那麼男友(和我行最耐果個) 一起......
大家都有諗過......但是 最後都是.:smile_o03::smile_o03:

現在.......講到找另一半 我的諗法是, 要找一個拍拖的真是不難, 但是要去行多一大步, 去到結婚 我就不敢說了

坦白講 我仍有自信的, 現在失去不少自信, 主因都是因為覺得自己年幾大了

:smile_o08:

我見有不少女仔, 都不是靚, 人品亦一是一定好好, 條件都不是好好, 又一樣可以搵到個伴最終結婚

我自己又唔算醜, 人品又唔算差........為何不可以者:smile_o01:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 09:55 AM 發表 查看引用來源

為甚麼??因為你係壞男人
Seldom have man more 壞 than me

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆