上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:16 PM 發表 查看引用來源
--p.28
lipailam 整體都ok..係黑得滯... 同埋d國語太厲害...

Vanlic 終於有人可以用法文溝通下啦~~ 你又識體諒人、又識法文幾好喎~ acc都幾好呀~

lokk530 做咩搶我d fans呀 ?? 哈哈~~
afoolwalker jacky仔幾好人喎~ 你咁話人架~~?

vanlic 澳洲用3...係 ...
我意思係話佢兩個係番鬼佬(說英文):smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:16 PM 發表 查看引用來源
--p.28
lipailam 整體都ok..係黑得滯... 同埋d國語太厲害...

Vanlic 終於有人可以用法文溝通下啦~~ 你又識體諒人、又識法文幾好喎~ acc都幾好呀~

神出嚟啦:smile_o06:
大家一齊拜吓先:smile_o11: :smile_o11:

引用:
--p.28

好少咁回覆喎,:smile_o01:
好似對牛彈琴咁:smile_o11:

引用:
原帖由 kissbb2003 於 2009-7-28 10:19 PM 發表 查看引用來源

神出嚟啦:smile_o06:
大家一齊拜吓先:smile_o11: :smile_o11:
我之前說過啦!我,無神論者,唔拜偶像架!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 10:22 PM 發表 查看引用來源

我之前說過啦!我,無神論者,唔拜偶像架!:smile_38: :smile_38:
我都唔拜偶像架,最多睇吓D靚模:smile_o06:

lokk530 你覺得呢 ??? 你比我啦..

bannychan 係咪讚緊我呀 ?? 哈哈~ 多謝呀~

Vanlic
呀~~ 咁遙遠呀~~ 好失望呀...咁幾時番hk呀 ??
少左個識法文既人同我溝通添...唉...

afoolwalker 英文..大把人識啦~~ 哈哈哈~~

kissbb2003 唔好拜我..我未死呀~哈
kissbb2003 你地咁多人...我覆得哂都已經好叻啦..~

好啊~~~~PM左你啦~~~~ ADD我啦~~~haha

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:29 PM 發表 查看引用來源

Vanlic

afoolwalker 英文..大把人識啦~~ 哈 ...
唔好完msn,係度一齊傾啦:smile_o03:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:29 PM 發表

Vanlic

十一月呀

唔好對我咁大期望
我 d 法文都係有限公司 ja:smile_30:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 10:29 PM 發表 查看引用來源

Vanlic

輪候時間咁耐,不如玩十字車三級制:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆