上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.7k

引用:
原帖由 AE86a 於 2009-10-14 05:01 PM 發表 查看引用來源

比人呃仲要中埋去
同佢地講真,只會死
玩玩下可能仲會成功
上去玩耐左便知道個遊戲規則是怎樣的了...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 ferrari489 於 2009-10-12 04:18 PM 發表 查看引用來源
禁佢係邊組,跟邊個Mami,佢又叫什麼名字呢?你唔post出,點幫你去試佢呀!
May you PM me your contact?

引用:
原帖由 emiltcy 於 2009-10-12 04:27 PM 發表 查看引用來源

唉........你有冇睇我之前d post呀
我條女係xxx夜總會做....  就係凱旋門law

佢之前係太陽島
Yes, of course. I had already see your post previously!

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-14 08:09 PM 發表 查看引用來源

Yes, of course. I had already see your post previously!
其實你想試咩?
或者你想知咩?
睇下我幫唔幫到你

各位沈找快樂的師兄...下午好...又係我... :smile_30: :smile_15:

其實点講好呢似我咁十幾年喇,哈爾濱,四川,吉林,四川,淨係呢幾件都攪到我家空物淨,其實我都知遊戲規則但往往人在歡場身不由己,由其是鋪舖清時間一耐又覺得冇味,又想要一個固定既,固定既又冇將來到頭黎又係拜拜,其實都幾煩.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-14 08:48 AM 發表 查看引用來源

只是w38師兄個名有38而他又玩股票...令我聯想起第一拖拉機(上市編號38)囉...:smile_35:
單拖

送首歌最岩沉到落水底, 不能自拔各位沉船ching聽, 歌詞真系句句入肉:
画心 - 张靓颖:
看不穿 是你失落的魂魄
猜不透 是你瞳孔的顏色
一陣風 一場夢 愛如(是)生命般(的)莫測
你的心 到底被什麼蠱惑
你的輪廓在黑夜之中淹沒
看桃花 開出怎樣的結果
看著你抱著我 目光似(比)月色寂寞
就讓你 在別人懷裡快樂
愛著你 像心跳難觸摸
畫著你 畫不出你的骨骼
記著你的臉色 是我等你的執著
你是我 一首唱不完的歌 (我的心 只願為你而割舍)

引用:
原帖由 ngchaklam 於 2009-10-15 07:12 PM 發表 查看引用來源
其實点講好呢似我咁十幾年喇,哈爾濱,四川,吉林,四川,淨係呢幾件都攪到我家空物淨,其實我都知遊戲規則但往往人在歡場身不由己,由其是鋪舖清時間一耐又覺得冇味,又想要一個固定既,固定既又冇將來到頭黎又係拜拜, ...
男人...生理需要(嫖妓)...心理需要(沈船)...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 w38 於 2009-10-15 08:17 PM 發表 查看引用來源

單拖
單嫖獨賭...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆