上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  122.1k

月兒 早晨唷:027:
chris遲晒大到添:028: :028:
byebye 月兒:027:  各位:023:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-12 09:36 AM 發表 查看引用來源

:096: 哩D係女人既專利MA.:071:
女人嘅專利, 男人條豬橫脷:122:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-12 09:39 AM 發表 查看引用來源
嘩...呢個時間會見倒你...咁即係...你真係好遲喇!:071:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-12 09:40 AM 發表 查看引用來源

嘩...呢個時間會見倒你...咁即係...你真係好遲喇!:071:
尋晚訓得唔好ma:028: :028:

我都要出門口了 byebye 姐姐:023: :023:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-12 09:42 AM 發表 查看引用來源

尋晚訓得唔好ma:028: :028:
=  =""快D返工啦! 仲駁咀:096:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-12 09:42 AM 發表 查看引用來源
我都要出門口了 byebye 姐姐:023: :023:
:073: :073: :073: 救命呀!!!!!!!!

CHRIS你個簽名謀殺咗我呀!!! "有個人只為了你存在"....我好想死呀!!!!:020:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-12 09:40 AM 發表 查看引用來源

女人嘅專利, 男人條豬橫脷:122:
男人有脷,女人有尾:096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-12 09:46 AM 發表 查看引用來源

:073: :073: :073: 救命呀!!!!!!!!

CHRIS你個簽名謀殺咗我呀!!! "有個人只為了你存在"....我好想死呀!!!!:020:
唔好死呀..
人工呼吸黎喇:027:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-5-12 09:39 AM 發表 查看引用來源
chris出左門口囉.:096:
你唔知醒起身呀. :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆