上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p629 終於影到老婆全裸俾大家睇。。。。

收藏  |  訂閱
9.5k  4.8m

你老婆有好多粉丝

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-9 17:27 發表 查看引用來源

師兄,你要嘅黑絲。我尋晚只係輕輕咁同老婆講話我好耐冇見過佢著黑絲,想睇。點知佢今日就真係著咗,仲自動波影俾我睇。
老婆咁good girl,點知我轉個頭就掟咗佢啲相上網,有啲罪惡感添,但同時又有啲興奮喎 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ ...
嘩....真係要多謝師兄,黑絲+神秘三角地帶,真係有無限幻想....

週末同老婆落街撐枱腳,落咗屋企樓下食韓國嘢所以老婆連bra都冇戴就咁著咗條黑色恤衫款嘅連身長裙。

老婆呢排可能玩開有條癮,自己開口問我知唔知佢入面冇戴bra。其實傻嘅都知,雖然佢條裙唔算窄,但係夠晒薄,飛釘就唔洗講㗎啦,一有小小燈光仲會好容易就見到波形同波嘅肌膚。大家幻想下一條女真空著住件黑色OL恤衫喺你面前會係咩樣。一出門口搭"lip"嗰陣已經隱約見到老婆對波啦,不過我就扮晒傻仔咁話我唔知。

老婆聽到我講話唔知之後就話我唔留意佢,我就呃9佢話因為好唔明顯所以睇唔出。

之後老婆聽我話唔明顯之後就望吓周圍,見人唔多同冇侍應行過就解開粒鈕,然後拉開條裙,啱啱露到膊頭同波面俾我睇佢入面冇bra帶。

喂 你做埋啲咁嘅行為擺到明喺到挑釁緊我啫。我繼續同老婆講話我都係睇唔清楚,叫佢夠膽就拉開啲,點知老婆毫不猶疑地就一嘢拉開條裙,仲整個好得戚嘅樣出嚟。。。

老婆前後總共露咗個左胸出嚟兩次,第二次仲要將自己個胸暴露於空氣中長達2-3分鐘嘅時間。當時我後面同老婆後面都有客,我哋仲要坐窗口位,出邊成條街都係人行嚟行去,呢個老婆真係越嚟越頑皮!

附件

回覆 4363# 最錫我老婆 的帖子

🌡️🌡️🌡️🤩😛😛精彩!👍🏻
求之前全裸原圖.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-12 17:34 發表 查看引用來源
週末同老婆落街撐枱腳,落咗屋企樓下食食韓國嘢所以老婆連bra都冇戴就咁戴咗條黑色條黑色恤衫款嘅連身長裙。

老婆呢排可能玩開有條癮,自己開口問我知唔知佢入面冇戴bra。其實傻嘅都知,雖然佢條裙唔算窄,但係夠晒薄,飛釘就 ...
師兄,都係果句......阿嫂真係無懈可擊

有好野食

呀嫂果然好波,自動露出比你睇真係好好玩。呀嫂露完個閪有沒有濕曬?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-9 17:27 發表 查看引用來源

師兄,你要嘅黑絲。我尋晚只係輕輕咁同老婆講話我好耐冇見過佢著黑絲,想睇。點知佢今日就真係著咗,仲自動波影俾我睇。
老婆咁good girl,點知我轉個頭就掟咗佢啲相上網,有啲罪惡感添,但同時又有啲興奮喎 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ ...
呀嫂對腳好好睇

捧下場先!
如果阿嫂繼續都係咁頑皮就好喇~
阿嫂近排心情咁好嘅?! 師兄有冇做過乜尼😂😂

阿嫂越黎越玩得,真令人羨慕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆