上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 22:53 發表 查看引用來源

八八八拉麵-  銅鑼灣軒尼斯道499號永光商業大廈B2地庫
呢個都好吸引:smile_40:
呢個係好好食,特別你加牛油,不過坐唔得耐喎!!

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 10:53 PM 發表 查看引用來源

八八八拉麵-  銅鑼灣軒尼斯道499號永光商業大廈B2地庫
呢個都好吸引:smile_40:
I am tried this one, not bad, but suppose it is crowd, and cannot seat for a long time....

引用:
原帖由 Crespo333 於 2009-6-29 10:51 PM 發表 查看引用來源
有冇人有興趣食日本燒和牛?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16039
會唔會好貴,我們多數係工作同要進修多的朋友, 好上進同勤力:smile_40: 唔可以大車池:smile_38: :smile_42:

引用:
原帖由 Crespo333 於 2009-6-29 22:51 發表 查看引用來源
有冇人有興趣食日本燒和牛?

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=16039
太貴喇~加埋唱K差唔多洗4~500:smile_42:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 10:17 PM 發表 查看引用來源

佢係樓上店, 好似d cafe咁, 係sogo斜對面架
我都唔知佢可唔可以坐得耐, 不過地方就唔大, 坐唔到好多人囉
聽日有幾多人去食飯先:smile_41:
邊個食飯,麻煩大聲覆WINNIE:smile_38:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 11:01 PM 發表 查看引用來源

呢個係好好食,特別你加牛油,不過坐唔得耐喎!!
8:00坐唔坐到9:45分:smile_13:

食食食食食食食食:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:09 PM 發表 查看引用來源

8:00坐唔坐到9:45分:smile_13:
i don't think so.....

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:08 PM 發表 查看引用來源

邊個食飯,麻煩大聲覆WINNIE:smile_38:
我去~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:08 PM 發表 查看引用來源

太貴喇~加埋唱K差唔多洗4~500:smile_42:
CAFE SHOP:smile_41: 我睇中醫個到有間, 好靜無人搶野玩的,你去唔去:smile_38:
食意粉90元到啦,幾好味,飲坐同玩:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆