上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 8)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 03:00 AM 發表 查看引用來源

渣黎都冇咩用...我返鋪頭行2條街..就算出去玩都冇精神渣返黎..又冇時間再考..真係要諗諗先!!:smile_24:
正是...不過整車就好麻煩..因為hk唔係間間都肯整....
喔... 我就鐘意渣車啦! 可能我住得遠啦! 有車方便d呀麻

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-1 03:00 AM 發表 查看引用來源
做愛~~:smile_47: :smile_47:

我鍾意呀~~~
:smile_47: 有冇8分鐘先

唔比叫丫!!!好怪丫個名!!:smile_24:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-1 02:58 AM 發表 查看引用來源

係r....我日日都係le個時間最精神ka:smile_o12:
尼度愈夜愈美麗............

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-1 03:00 AM 發表 查看引用來源

我讀完書好耐ka la:smile_13: :smile_13: 我其實好老ka la:smile_30:
有幾老?!

引用:
原帖由 missmiss1128 於 1/6/2009 02:50 發表 查看引用來源

係架喇....我係咁小氣...
好過你唔認小氣鬼...
我係你面前咪認囉~~

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-1 02:55 AM 發表 查看引用來源

我都唔知點解唔駛再考:smile_19:
我同佢一人一半錢買架...架車整埋都要13m幾!!92年車黎
快d搵返個牌啦
到時我地一齊遊車河:smile_o12:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-1 03:01 發表 查看引用來源
亞影...........你好
yy好~~~~~~

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-1 03:02 AM 發表 查看引用來源

有幾老?!
8.23就25歲....你係米想送生日禮物比我先:smile_o05:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-6-1 03:02 AM 發表 查看引用來源

快d搵返個牌啦
到時我地一齊遊車河:smile_o12:
你又渣咩車架. 阿迪?

引用:
原帖由 【RIO】 於 1/6/2009 02:57 發表 查看引用來源

:smile_19: you not my cup of tea:smile_47:
咁我呢~~~:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆