上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈悟

收藏  |  訂閱
746  7.0k

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:37 AM 發表

唔係小相公姐係大相公啦, 出千
唔係小相公....就一定係大相公架喇咩?!咁唔洗食糊啦?!:smile_30:
有趣~有趣~你到底係男定女...幾多歲...:smile_38: 熄匙.....車牌..身份証:smile_38: 同我扒埋牆......搜身:smile_34:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:42 AM 發表
打交添呀就黎:smile_38:
同邊個打呀?!:smile_38: 打我呀?!:smile_38: 唔好打腳指尾呀...抽緊根呀...:smile_38: 痛呀....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:46 AM 發表 查看引用來源

同邊個打呀?!:smile_38: 打我呀?!:smile_38: 唔好打腳指尾呀...抽緊根呀...:smile_38: 痛呀....
做咩無啦啦抽筋呀:smile_14:

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:43 AM 發表

哦, 你玩分身
哦, 你玩思覺失調

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:47 AM 發表

做咩無啦啦抽筋呀:smile_14:
戚起條根咪抽囉...:smile_38:
咁你同人打完未呀?:smile_38:
心有千千結呀....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:45 AM 發表

唔係小相公....就一定係大相公架喇咩?!咁唔洗食糊啦?!:smile_30:
有趣~有趣~你到底係男定女...幾多歲...:smile_38: 熄匙.....車牌..身份証:smile_38: 同我扒埋牆......搜身:smile_34:
比, 食咋糊囉
偷渡黎無身份証, 而且渣大膽車, 又何來車牌:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:49 AM 發表 查看引用來源

戚起條根咪抽囉...:smile_38:
咁你同人打完未呀?:smile_38:
心有千千結呀....
都冇打過又點會完呢:smile_13:
咩結呀..睇吓打唔打得開:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:47 AM 發表

哦, 你玩思覺失調
你既老人痴X症又黎啦

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:50 AM 發表

比, 食咋糊囉
偷渡黎無身份証, 而且渣大膽車, 又何來車牌:smile_30:
咁即係鎖得啦.....
仲夠膽話黎排reservation 我要check左身份証先派no#架喎....
仲要渣大膽車....你好乖乖地去自首....坐花廳啦:smile_38:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:52 AM 發表

都冇打過又點會完呢:smile_13:
咩結呀..睇吓打唔打得開:smile_38:
:smile_22: 打唔開呀...
眼不見為干淨....:smile_22: :smile_13:
仲未完tim呀...咁你地仲要打幾耐呀?!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆