上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 02:20 AM 發表 查看引用來源

我地去過一次﹐不過後來去左有錢佬到玩﹗﹗﹗無再去啦﹗﹗﹗
我都去過,吾錯吖:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-16 02:23 AM 發表
我都去過,吾錯吖:smile_38: :smile_38:
系呀﹗好似沙灣甘﹗成堆女成堆MAMA擁晒入黎﹗我啦我啦﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 02:26 AM 發表 查看引用來源

系呀﹗好似沙灣甘﹗成堆女成堆MAMA擁晒入黎﹗我啦我啦﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47:
有咩:smile_14: 上次去都喺落花街簡咋:smile_38:

好似好正喎!

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-16 02:29 AM 發表
有咩:smile_14: 上次去都喺落花街簡咋:smile_38:
我地去過時沒有花街﹐剩系D女同亞媽入晒黎﹐成十組女甘製。JS發火﹐話清場﹐所有女都出晒去﹐由MAMA再帶過入黎﹗﹗﹗
以前未去過沙灣﹐咪覺得好墟合﹐去過便覺得都系小兒科﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 02:26 AM 發表 查看引用來源

水哥, 吾好意思, 今晚真係頂吾順, 好累呀, 我訓先, 聽晚先吹過:smile_15:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-16 02:39 AM 發表

水哥, 吾好意思, 今晚真係頂吾順, 好累呀, 我訓先, 聽晚先吹過:smile_15:
早抖﹐小強﹗﹗﹗﹗

早抖﹐教皇﹗﹗﹗﹗我都訓啦﹗﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 02:38 AM 發表 查看引用來源

我地去過時沒有花街﹐剩系D女同亞媽入晒黎﹐成十組女甘製。JS發火﹐話清場﹐所有女都出晒去﹐由MAMA再帶過入黎﹗﹗﹗
以前未去過沙灣﹐咪覺得好墟合﹐去過便覺得都系小兒科﹗﹗﹗
有時太多走晒入嚟真喺吾知點簡,我都吾鍾意咁:smile_38:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-16 02:42 AM 發表 查看引用來源
早抖﹐教皇﹗﹗﹗﹗我都訓啦﹗﹗﹗﹗
早唞啦:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆