上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(60)

收藏  |  訂閱
742  7.4k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-13 04:01 PM 發表 查看引用來源

睇野就不能夠單單睇表面o既.....:smile_46:
咁我為人心地好, 你又睇唔睇得出呢

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-13 04:07 PM 發表

妳果d神秘感一個人知咪夠囉..夠哂妳地享受..:smile_46:
唔夠架, 我仲搵緊新玩意, 一世流流長.....總要不停加入新元素嘛:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-13 04:08 PM 發表 查看引用來源

MY BABY:smile_41: :smile_30:
your baby:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-13 04:06 PM 發表 查看引用來源

我睇姊妹話女人一個月緊有幾人悶悶地,本來我都吾信…原來係真…
因乜事你要看姊妹呢:smile_14:
我係日日都悶, 唔係一個月幾日......:smile_45:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-13 16:00 發表 查看引用來源

一於今晚啦........:smile_38:
今晚唔得啦:smile_35:
約左人食飯.....

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-13 04:09 PM 發表

我就係要呢種探險既方式...:smile_47:
咁你搵到未呀, 唔係咁易架, 我成日都咁同佢講

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-13 04:09 PM 發表 查看引用來源

唔夠架, 我仲搵緊新玩意, 一世流流長.....總要不停加入新元素嘛:smile_46:
新元素呢樣野要跟妳男人一齊搵架喎:smile_47:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-13 04:10 PM 發表 查看引用來源

your baby:smile_41: :smile_30:
冇啦:smile_39: ...邊似你咁多丫:smile_42:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-13 04:09 PM 發表

咁我為人心地好, 你又睇唔睇得出呢
睇得出, 感受到:smile_34:
由內至外再有外至內都係:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-13 04:11 PM 發表 查看引用來源

咁你搵到未呀, 唔係咁易架, 我成日都咁同佢講
我而家係個黑洞出面..未入去呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆