上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[90]

收藏  |  訂閱
740  4.6k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-16 10:29 AM 發表 查看引用來源

我打晒眼colour 比你家喇...............睇字你叫:smile_22: :smile_22:
又係我唔岩,又係我錯:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 ching788 於 16/4/2009 10:28 AM 發表 查看引用來源

佢飲幾多都屎唔去:smile_30: :smile_30:
更係啦,,佢都唔係人,,,佢傻架,,,唔該叫佢快D分身家,,,,:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-16 10:33 AM 發表 查看引用來源

我表演夠要囖...........你地拿拿臨速磅
我都未叫妳回水呀:smile_22: :smile_22:
尋晚爭D 發惡夢呀

引用:
原帖由 傑一傑 於 16/4/2009 10:35 AM 發表 查看引用來源

又係我唔岩,又係我錯:smile_24: :smile_24:
更係啦,,,佢係呀大,,,,你實錯晒,,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-16 10:34 AM 發表 查看引用來源
嘩,,,:smile_27: 我唔飲酒喎,,,咪好唔底,,,,:smile_27:
妳諗妳喇

引用:
原帖由 傑一傑 於 16/4/2009 10:37 AM 發表 查看引用來源

我都未叫妳回水呀:smile_22: :smile_22:
尋晚爭D 發惡夢呀
又關人地事,,,佢做D咩來,,,:smile_45:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-16 10:37 AM 發表 查看引用來源
更係啦,,,佢係呀大,,,,你實錯晒,,,,
咁阿二妳鍚返我啦:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傑一傑 於 16/4/2009 10:37 AM 發表 查看引用來源

妳諗妳喇
正一屎佬來,,,甘鬼自私,,,飲多D啦,,,唔理你,,,:smile_22:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-16 10:38 AM 發表 查看引用來源
又關人地事,,,佢做D咩來,,,:smile_45:
好在妳無黎咋....如果唔係妳都嚇親呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 16/4/2009 10:39 AM 發表 查看引用來源

咁阿二妳鍚返我啦:smile_13: :smile_13:
唔得喎,,你昨晚同呀大去玩,,,又唔帶埋我去,,,我唔彩你,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆