上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【135】

收藏  |  訂閱
735  4.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-14 02:31 PM 發表 查看引用來源
晏殊:留花不住怨花飛
你做乜怨我:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-14 02:36 PM 發表 查看引用來源
你做乜怨我:smile_41: :smile_30:
無可奈何花落去,似曾相識燕歸來。

收野喇,未來......... :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-14 02:44 PM 發表 查看引用來源
收野喇,未來......... :smile_03: :smile_03:

好..............等你 見到啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-14 14:45 發表 查看引用來源
好..............等你 見到啦
我係咪好可愛呢............. :smile_03: :smile_03:

收pm啦........

午安呀咁多位,一陣又再閃過...........嘿

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-14 01:54 PM 發表 查看引用來源
mikan啱啱返到.........第一次覆你
我仲以為無人理我添..:smile_13:

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-4-14 14:57 發表 查看引用來源

我仲以為無人理我添..:smile_13:
點會...........不過樓主而家暈緊
你/妳等等啦... :smile_30:

你/妳好呀

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-14 02:58 PM 發表 查看引用來源

點會...........不過樓主而家暈緊
你/妳等等啦... :smile_30:

你/妳好呀
下?佢點解會暈緊?
你好呀!~ 我係男..所以你用你得架喇..

引用:
原帖由 mikan85 於 2009-4-14 15:03 發表 查看引用來源

下?佢點解會暈緊?
你好呀!~ 我係男..所以你用你得架喇..
你好呀男........... :smile_30: :smile_30:

俾我激到佢暈低左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆