上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  8.0k

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-15 09:28 PM 發表 查看引用來源

咩心機都無早D訓,眼角位開始黑啦,我近眼唔敢亂用:smile_24:
搽完藥膏早D休息....:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 10:23 PM 發表 查看引用來源

大家係
1. 燒完先單車
2. 單車完先燒
3. 同時進行?
I prefer 1,2...2,1...1,2...2,1... :smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 10:23 PM 發表 查看引用來源

大家係
1. 燒完先單車
2. 單車完先燒
3. 同時進行?
1 燒完先單車-----會太飽運動易痛痛,加上我搵人載,唔想佢睬得辛苦:smile_30:
2. 單車完先燒----老板意思我們係出面租單車踩入去,唔似佢裹面有:smile_13:
3. 同時進行? ----睇下邊到有單車租才真,19/4同你見面打電話去談:smile_40: 都早D去好:smile_13: 唔燒太夜:smile_13:
送副圖給你

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 09:48 PM 發表 查看引用來源

HI~新朋友
你黎應徵定係做朋友架~
詳~~~~細~~~~咁介紹下自己先啦:smile_40:
做下朋友先啦~
我25歲大學畢業做文職港島返工仲有無咩想知? ^^

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-15 22:50 發表 查看引用來源

1 燒完先單車-----會太飽運動易痛痛,加上我搵人載,唔想佢睬得辛苦:smile_30:
2. 單車完先燒----老板意思我們係出面租單車踩入去,唔似佢裹面有:smile_13:
3. 同時進行? ----睇下邊到有單車租才真,19/4同你見面打 ...
唔會好夜既~個度咁遠~8~9點好閃喇~唔係就勁夜喇:smile_13:
我唔知間野係邊, 如果係bus總站, 附近就有幾間租車
同埋租車有時限的, 好似得幾個鐘, 咁就可以早d去踩, 踩到3~4點就去bbq, 咁時間上就perfect喇:smile_30:

引用:
原帖由 willS322 於 2009-4-15 22:55 發表 查看引用來源

做下朋友先啦~
我25歲大學畢業做文職港島返工仲有無咩想知? ^^
閒時有咩興趣嗜好咁呀

引用:

大家係
1. 燒完先單車
2. 單車完先燒
3. 同時進行?
3. 同時進行...

鼠入:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 11:15 PM 發表 查看引用來源

閒時有咩興趣嗜好咁呀
睇下戲做下運動唱下K行下街咁啦~
你呢?

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-15 23:16 發表 查看引用來源

3. 同時進行...
即係有d人唔單車既咪燒住先, 有d又可能燒燒去左單車陣架嘛~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆