上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(49)※加插櫻花相※

收藏  |  訂閱
759  9.2k

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-4-9 06:46 PM 發表 查看引用來源

佢咁問我咪咁答囉....
果然係辣妹:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-4-9 06:44 PM 發表 查看引用來源

你幾時係度.............咁神出鬼沒:smile_30: :smile_30:
系你心目中, 靜系見到佢嫁0者, 我地呢的二打六...算把喇:smile_24:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-4-9 06:47 PM 發表 查看引用來源

叫辣妹:smile_30:
你食唔食得辣嫁

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-9 06:45 PM 發表 查看引用來源

嘩.....但 e d ......只適而遠觀架乍....:smile_30: :smile_30:
咁你咪都中意....古x樂囉....:smile_40: :smile_40:
都ok架....

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-9 06:49 PM 發表 查看引用來源

你食唔食得辣嫁
我怕辣:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-9 06:48 PM 發表 查看引用來源

系你心目中, 靜系見到佢嫁0者, 我地呢的二打六...算把喇:smile_24:
吓..............邊個呀 :smile_30:

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-4-9 06:43 PM 發表 查看引用來源

你叫我細路....我過左18好耐喇....
你想買邊種棺材?我可以介紹俾你....
不過我知買太過靚既棺木呢...唔係咁好...因為如果係火化既話要燒好耐...
咁對先人唔係咁好囉...
um.....好詳細....
我都諗住...屎後....唔要棺木...直接燒...既環保又摼 $

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-4-9 06:43 PM 發表 查看引用來源

你叫我細路....我過左18好耐喇....
你想買邊種棺材?我可以介紹俾你....
不過我知買太過靚既棺木呢...唔係咁好...因為如果係火化既話要燒好耐...
咁對先人唔係咁好囉...
我要......花梨木既....要大D.....六呎半長.....三呎闊....唔係訓得唔舒服.....:smile_34:
燒耐D好.....怕等得耐既, 到時就帶定雞翼蜜糖.....順手BBQ埋.......:smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-9 06:47 PM 發表 查看引用來源

e.....妳都似系辣蕉仔黎嫁喎
唔似...邊似呢....無一忽似...

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-9 06:47 PM 發表 查看引用來源

e.....妳都似系辣蕉仔黎嫁喎
佢重生得巧令令架....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆